Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

od Klaudie

prckové 3 roky

Autor: Biomamka , 2.2.2007
my to máme hooodně zjednodušené školkou:-)


Snídaně - ta jejich 300 Beby Bifidus :-) a k tomu jen pár zobnutí - chlebík se žervé, chlebík+máslo+marmeláda, 5 celozrnných piškotů (nebo BIO vafle z Delvity), nebo rýžový chlebík (s čokoládkou - mají super taky v Delvitě)


Svačina - ve školce- chleba s máslem a zelenina (vyjímečně něco jiného, tohle je asi nejčastější)- zelenina jsou papriky, rajčata, kedluben, mrkev, ředkvičky...


Oběd - taky školka - např. včera byly špagety, dnes bude zeleninové rizoto


Svačina - školka - byl včera jogurt, dnes je jablečný koláč


(oni mají ve školce vlastní kuchařku jen pro tu jednu třídu, takže sice to není BIO, ale je to aspoň čerstvé a s láskou vařené a pečené :-))


II. svačina - doma - většinou ovoce - jablko, banán, hroznové víno, mandarinka


Večeře - včera květáková polévka s mixem ostatní zeleniny, zahuštěná ovesnými vločkami, dnes asi bramborová kaše (předpokládám že k tomu vyloudí babiččin broskvový kompot), zítra udělám těstoviny (a já si je dám s nastrouhanou čokoládou). Já totiž večer jím s dětma - před půl sedmou, manžel jí většinou až když se vrátí z práce anebo když už TT spí.



O víkendu jíme většinou k jednomu obědu maso + brambor(bramborový kendlík, těstoviny) + zeleninu - a k druhému buď masa málo (rizoto)anebo vůbec :-). Někdy mi přijde že jíme málo ryb, jenže ryba je u Terky pořád potencionální alergen, takže jí máme tak 1-2x měsíčně. Mně to chybí, takže si jí dávám v práci k obědu aspoň jednou týdně :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 380 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.