Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pstruh nebo i treska.

Autor: Vesi.. , 9.3.2004

Milé dámy ryby jsou zdravé. A chceme mít chytré dětičky - není-liž pravda?? Jodu trošku by to chtělo...


Takže: vykuchaný pstruh, nebo i tresku norm. lze použít, i candáta..


Na každou rybu si připravíme alobal její velikosti.


Tresku můžeme balit i po dvou - smrskne se.Na alobal nakapeme olivový olej, trochu cibulky přidáme, pak šup na něj s rybou.


Dovnitř ryby kuličky zeleného pepře, jalovce, petrželovou nat, i trošku syrové cibule. Na rybu poklademe totéž, zakapeme olivovým olejem a zabalíme.


Uděláme takový balíček - jeden balík - jedna porce.


Alobal několikrát zezhora propícháme jehlou nebo nůžkama, aby se odparovala vlhkost. Můžeme si u toho představovat tchýni, nebo manžu co je pořád


pryč - jak je libo.


Dáme do trouby 200 stupnů na zhruba dvacet minut - krásne to začne vonět.


Dobrou chut přeje Věrka


 


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 183 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.