Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Čokoládový salám / Speciál Vlasty a trissie

Autor: Bluemar , 14.12.2005
300 g nakrájeného perníku navlhčit 1dl griotky
150g másla,150g tmavé čokolády a 100g cukru rozpustit ve vodní lázni, smíchat s perníkem
na fólii nebo alobalu vymodelovat salám a nechat ztuhnout, pak krájet na plátky

dělala jsem to včera večer a chutná to božsky, ale ráno, když jsem na to koukala, mi přišlo, že je to trochu mazlavé po krajích - možná jsem dala moc griotky (víc než 1dl určitě). Snad to bude lepší, až přijdu z práce, když tak to oválím v kokosu a bude :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 482 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.