Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Losos - Klub Hoštická žranice

Autor: Nitecka , 25.12.2005
Rozmraženého lososa polejeme citronkou, potřeme olejem, okořeníme kořením na ryby (nesolíme) a hlavně do něj dáme čerstvou celou nať z petržele. Položíme ho vcelku do vymaštěného pekáče (hřbetem nahoru), zakryjeme a na 10 minut vložíme do rozpálené trouby na 180° C. Poté odkrejeme a trochu podlejeme bilým suchým vínem. Za dalších cca 10 minut hotovo. Musíte vystihnout ten spravny čas, aby kostra šla odloupnout od těla se všemi kostmi - to je znamení dobrého propečení.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 737 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.