Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Lokše / stepaa

Autor: Bluemar , 14.1.2006
Brambory se uvaří ve slupce, po schladnutí se oloupou, nastrouhají (já je mačkám šťuchadlem a pak vidličkou), smíchají se s hladkou moukou, posolí a udělá se těsto. Pečou se na plotýnce nebo na pánvičce na sucho. Po upečení se potřou rozpuštěným sádlem, protože jinak placky ztvrdnou. Ještě teplé (ne horké) se potřou povidlím. Je to skvělý !!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 429 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.