Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Marcipánová hmota / tunte

Autor: Bluemar , 29.4.2006
Dela se bud ze suseneho mleka nebo ze sunaru. Plati kolik mleka tak pulku mouckoveho cukru. Pak se prida kousicek masla (na sest lzic mleka je pul cajove lzicky) rozemlit jako na drobenku pak pridava vodu, ale POZOR VODU PO LZICKACH a po kazdy lzicce zkusit jestli to uz neni moc. Kazdy mleko saje jinak. kdyby se to lepilo tak pridat cukr. Kdo by chtel marcipan tak pridat trochu mandlove tresti. A je lepsi mouckovy cukr prosit.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 524 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.