Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

bylinková bageta od Míši

Bylinkova bageta- uzasna ke grilovanemu masu.

Autor: srpnatka03 , 25.9.2006

Bylinkova bageta- uzasna ke grilovanemu masu. Pripravim si bylinkove maslo- maslo, cesnek,petrzelka, pazitka, trochu soli a tim pak promazavam bagetu, kterou jsem si predem rozkrajela na platky.Ty platky mazu z obou stran a pak je opet spojim dohromady. Zabalim do alobalu,dam na chvili do lednice a pak pect do trouby asi na 20 minut, poslednich 5 minut alobal rozbalim,aby vznikla kurcicka. Je uzasna, vsichni kdo k nam chodi grilovat, ji vzdy chteji udelat a zmizi driv nez maso

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 317 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.