Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Králík

Autor: cerven05 , 14.11.2006
Příprava:

Naporcovaného králíka narovnáme do pekáčku, posolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí ( asi jedna polévková lžíce hořčice na jednu porci), pokryjeme bílým smetanovým jogurtem (1/2 kg balení), necháme v ledničce odložet do druhého dne a potom pečeme v troubě. Podáváme s bramborem nebo s rýží. Stejně jde udělat plátky vepřového, kuřecího nebo kousky kuřete.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 560 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.