Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Plátky v alobalu (pro každého samostatná porce)

Autor: cerven05 , 14.11.2006
Příprava:

Alobal jemně omastíme, pokryjeme plátky anglické slaniny, nakrájenými syrovými bramborami. Osolíme, opepříme, přidáme plátek masa (kuřecí, vepřové), potřeme hořčicí, křenem, posypeme cibulkou nakrájenou na kolečka, překryjeme plátkem uzeného nebo anglickou. Alobal uzavřeme (vytvoříme jakousi kapsu), narovnáme na plech a pečeme v troubě při 180 stupních asi 1,5 hod. Každý má pak na talíři jednu alobalovou kapsu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 620 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.