Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Krkonošský hubník

Autor: cerven05 , 16.11.2006
Ingredience


  • 6 rohlíků

  • 100 g sušených hub

  • 60 g krupice

  • sůl

  • pepř,

  • ¼ l mléka

  • 3 vejce

  • 5 stroužků česneku

  • 1 velká cibule

  • 40 g sádla na pekáč

Postup

Sušené houby propláchneme, namočíme na několik hodin do vody a pak uvaříme. Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem a rozmočené rozmícháme na kaši. Přidáme pokrájené houby, sůl, pepř, utřený česnek, osmaženou cibulku, vejce a zahustíme krupicí. Znovu vše dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymaštěného pekáče a pečeme ve vyhřáté troubě, až má hubník zlatou kůrčičku.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1303 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.