Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Thajská kuřecí křidélka se zeleninovou rýží

Autor: cerven05 , 16.11.2006
Ingredience:


  • 12 kuřecích křídel

  • 4 stroužky česneku

  • barevný drcený pepř

  • koriandr

  • mletý zázvor.

  • sójová omáčka

  • 2 lžíce medu

  • 100 g kečupu

  • grilovací koření

  • 400 g rýže

  • 100 g zmrazeného hrášku

  • 1 červená paprika ,olej

Postup:

Kuřecí křídla omyjeme , okořeníme grilovacím kořením, drceným pepřem a necháme marinovat v oleji . Z medu, zázvoru, koriandru, drceného pepře, sójové omáčky, kečupu a jemně strouhaného česneku připravíme marinádu . Troubu předehřejeme na 210 °C, křídla rozložíme na hlubší plech a za stálého přelévání marinádou pečeme doměkka a zlatova.


Zeleninová rýže: Na oleji opečeme na jemné kostičky krájenou papriku s hráškem , promícháme s vařenou rýží a podáváme.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1282 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.