Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Cukinovy mišmaš / bradhal

Autor: Bluemar , 12.7.2007
Postrouhám cuketu, cibuli, česnek, jakoukoli uzeninu (párky, šunkový salám, točený, špekáčky, anglickou...), taky třeba pár brambor, přidám sůl, pepř, vegetu, trochu majoránky nebo provensálského, nahážu tam vejce (kolik zrovna mám, někdy jedno, někdy šest), pokud to moc teče, tak přidám mouku. Mazáním a vysypáváním plechu se nezdržuju, dám to na pečící papír na plech. Příprava deset minut, pečení podle množství. Před koncem to posypu postrouhaným sýrem (často ho i kopec narvu přímo do toho základu). Dá se jíst teplé i studené.
Je to primitivní, dietní, zeleninové, bez nádobí a je toho moc.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 815 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.