Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Perníčky / byszla

Autor: Bluemar , 13.11.2007

65Dg hl.mouky
25Dg cukru moučky
1 prášek do perníku
1 lžička sody
5Dg másla
10Dg medu
4 žloutky
7 lžic mléka.


 Smícháme, med rozpustíme s máslem. Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme. Před pečením potíráme studenou vodou, po upečení rozšlehaným vejcem.


Poleva na zdobení: 35Dg moučky, 2 bílky - vyšlehat. Jou výborné a brzy měkké.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 746 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.