Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Všechny naše deníky

  • 3 - 4 roky  (2 články)
    O jednom malém velkém zlobidlu. Které poslední dobou začalo lézt po skříních a chodit do školky.
  • Matěj  (2 články)
    O našem mimísku
  • Vojta - tajné  (7 článků)
    O tajných věcech, které se udály v naší ponuré historii
  • Vojtíšek  (18 článků)
    Je to o našem milovaném miminečku a sluníčku celé rodiny. Které pro nás znamená vše na světě.

[<<Předchozích 40] Poslední články ze všech deníků 4144 z 44 
9 měsíců 1 týden 1 den života dítěte
 23.10.2003Vojtíšek

Ahoj.
Dneska jsem byl u pani doktorky na očkování na trojkombinaci a na žloutence. Šel jsem až teď, protože jsem marodil, měl jsem rýmu a také trochu kašel. Křičel jsem jak tur a tak jsem byl také rád když jsem mohl odejít. Málem jsem odešel i po svých jak jsem chtěl pryč. Pak mě máma posadila do kočárku a šli jsme v OUNZu do kiosku na kafe. Pak mě zabalily do fusaku a vyjeli jsme ven. Já byl tak zničený, že jen co jsme vyjeli ven tak jsem usnul. Probudil jsem se až v Hëjtmanském dvoře(restaurace), kde máma s babičkou obědvali a já tam jedl také. Pak jsme jeli domu a já opět spinkal. Byl jsem tak unavený, že jsem spinkal až do čtyř hodin odpoledne a to už na mě máma chodila koukat, jestli mi něco není. Večer jsem měl po očkování zvýšenou teplotu a tak jsem dostak sirup Nurofen a po osmé jsem opět usnul a spinkal až do rána. Dneska už je mi dobře, ale pro změnu mě trápí moje čtyři zuby. rostou i najednou a ne a ne se prokousat ven. Je to k vsteku. 

Vojtíšek

Více ...
Vložil: Ferum dne 24.10.2003| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
8 měsíců 3 týdny 6 dnů života dítěte
 12.10.2003Vojtíšek

Jsem lotr.
V čera jsem byl plavat v bazénu v Tuchlovicích a jelikož je máma popleta tak jsme se tam potápěli sami. A ano už se potápím. Paní lektorka vyzkoušela jak reaguji a protože se jí to líbilo tak mě potopili nejdříve vertikálně a pak na bříšku. Je to sranda. Skvěle se tam bavím, ale jedno se mi nelíbí. Plavání na zádech. Holt znak mi nepůjde.
Také jsem byl včera s tátou a bavili jsme se. Byli jsme pouštět draka a pak jsme byli v cukrárně. Mámě jsem tam snědl banán se šlehačkou a pak mě večer bolelo bříško. Táta spěchal na fotbal tak jsme se s ním rozloučili v pět hodin. Večer jsem se koupal ještě jednou u babičky ve vaně a máma se mnou opět procvičila potápění. Celkem se mi to líbí. Asi jsem skrytá kachna.

Více ...
Vložil: Ferum dne 12.10.2003| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
8 měsíců 2 týdny 4 dny života dítěte
 Život není peříčkoVojtíšek

Dnes nebyl den nic moc, ale změny se udály minulý týden.

Minulý týden v pondělí jsem přišla domů k příteli a zjistila jsem, že nám odstřihli elektřinu. Když jsem se ptala přítele co se stalo tak jen odsekl, že asi odpojili elektřinu a že je tam dluh. Naštval se a šel na pivo.
Z toho důvodu jsem požádala mámu jestli si nás s Vojtíškem nechá nějakou dobu u nich v baráku. Ve středu jsem šla za přítelem do bytu abych si s ním promluvila, protože mi máma nabýdla, že mi peníze půjčí. Peníze půjčit nechtěl a požádal mě jestli bych počkala v bytě, že musí jít pryč. Když po třech hodinách čekání přišli plynaři tak mi jeden z nich oznámil, že nám odebírá plynoměr protožeje na něm dluh dvanáct tisíc. Naštvala jsem se a rozhodla je, že se ještě ten den odstěhuji k rodičům. Do půl noci jsme stěhovali moje a Vojtíškovi věci. Byl to náročný den a Vojtíšek mě pomalu neviděl a usnul až v jedenáct. Druhý den za mnou přišel přítel a chtěl si promluvit. tak jsme se šli projít a mluvili o tom. Prosil mě jen ať ho nedávám k soudu a že mi bude každý měsíc dávat peníze. Ještě mě požádal a schůzky se mnou a s Vojtíškem. Navíc Vojtíšek onemocněl. Měl sice jen nějakou rýmu, ale od toho pondělka ho trápí až do dnes. Ani jsme nebyli už po druhé plavat v Tuchlovicích.
Ve čtvrtek k mojí babičce přijela návštěva z Chodova. Strejda Jirka a Helena. Strejda Vojtíškovi připomínal tátu a tak celou dobu co byl s ním se ho držel a nechtěl se ho pustit.
Svého tátu viděl až v neděli a rouměli si stejně jako dřív. Blbli spolu a bylo vidět na obou, že se mají moc rádi.
U mých rodičů v baráku to, ale není bez problémů a tak se musíme někdy přestěhovat k babičce. Bydlí jen o dvacet metrů dále a také v rodinném baráčku.
Ve středu se Vojtové opět sešli a opět si notovali. Tancovali spolu, zpívali si a prostě blbly. Já jsem ze začátku brala prášky na nerva, ale teď už jsem se trochu uklidnila a nepotřebuji je. Doufám, že to už bude bez problémů.
Vojta viděl Vojtíška opět ve čtvrtek a to nám dal i peníze 500,-. A šli jse do Billy nakoupit plýny, vlhké ubrousky, jídlo atd. Musím říct, že je fajn vidět je oba spolu.

Dneska jsme byli celé odpoledne u mojí kamarádky a tam si Vojtíšek hrál. Je to moje sluníčko a nebýt jeho tak bych to nevydržela.

Více ...
Vložil: Ferum dne 3.10.2003| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
8 měsíců 6 dnů života dítěte
 20.09.2003Vojtíšek

Dneska byl konečně po dlouhé době u nás krásný den.

Nebyl zrovna klidný. Vojtíšek dost zlobil. Ráno plakal už v postýlce a to jindy nezabrečí celé dny. Teď večer si to také vybral usíná už od narození v osm večer a najednou ne a ne usnout. Řval tam od osmi do půl desáté. Je u něj i jeden problém. nesmí se z té postýlky vindat jinak tam už nepůjde a bude cirkus až do rána. Kdo ví mu dneska přelétlo přes nos. Už čtrnáct dní má i nějaký plný nosík, ale odsávačkou nic nevysaji. Někdy mi dává opravdu zabrat.

Navíc tatínek odešel hned po ránu a mi ho uvidíme až zítra večer.

Více ...
Vložil: Ferum dne 21.9.2003| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 40] Poslední články ze všech deníků 4144 z 44 

Upozornění:
Dalších 9 článků v tomto výběru je soukromých (nemáte k jejich prohlížení oprávnění).
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.