| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte o vstupenky na Trvalky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře

Fenomenální autorská dvojice se poprvé představí v O2 areně, a oslaví tak se svými malými i velkými fanoušky už 50 let své spolupráce.

  (?)
 Názory 110 z 33307  [Dalších 33297 >>]
Student Student 154927
12.10.2017 16:50:53
Dobrý den, dámy, případně i pánové. V rámci studia provádím výzkum ohledně kvality pochutin – moc vás prosím o vyplnění krátkého dotazníku na přiloženém linku. Vyplnění vám zabere asi 7 minut. Výzkum je anonymní a výsledky se zpracovávají hromadně. Velmi děkuji všem, kteří se zúčastní. Admina prosím nemazat do 19/10. Přeji vám krásný den!
https://docs.google.com/forms/d/1bth0_f3abyFQT82P-7Tk2976zld3nWlbOA_EzcmjRpk/edit
Kapradina 34186
25.9.2017 22:09:39
Nikdy mne nenapadlo, že by se nesmělo. Nedorostlou okurku si utrhnu občas schválně - je křupavá, mlaďounká, výborná - než dojdu ze skleníku je snědená. ;-)
Lída+2 28136
25.9.2017 10:59:46
Janinka, vzhledem k tomu , že minulý týden i mrzlo, možná bude měkká....
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
25.9.2017 10:42:22
Možná už budou hořký, pak bych je nejedla, jinak není důvod. Cuketa se taky sbírá v podstatě od začátku, od nějakých 10 cm.
Cimbur 64764
25.9.2017 10:41:23
Proč ne?
Janinka a dvě princezny 132403
25.9.2017 9:45:13
Zdravím, mám na zahradě polní okurky a jsou tam ještě asi 4 kousky, ale jsou malé cca 15 cm prostě zhruba poloviční než je normálně sklízím. Rostliny už jsou velmi špatné a okurky očividně již nerostou. Je na ně asi už i zima. Smí se jíst? ~w~
díky
Bouřka 7675
23.9.2017 9:29:57
No to správné určitě nebylo to světlé. Uleželé hovězí je tmavé, ale tuším že barvu může ovlivnit i stáří zvířete. Vyloženě stařené maso se u nás shání špatně, ale někde ho nechávají odležet alespoň pár dní, to by mohlo být to tmavší. Jinak světlý pro příště můžeš nechat trochu dozrát dobře zabalené ve folii v ledničce. Držím palce, atˇ to dopadně nějak rozumně.
Katka, kluci 15 a 18 141251
22.9.2017 22:39:23
Pravdepodobne bude maso z kazdeho toho kusu trochu jine.Kazdy řezník to měl jinou dobu na krámě,tipla bych,že v malém řeznictví se tolik hovězího neproda,takže to bude to o neco starší.



paní Bilbová 75950
22.9.2017 22:04:21
Díky za odpověď. Vařím vařím. Snad to nakonec bude dobré. Ale překvapila mě ta rozdílná kvalita těch mas. ~a~
paní Bilbová 75950
22.9.2017 22:04:20
Díky za odpověď. Vařím vařím. Snad to nakonec bude dobré. Ale překvapila mě ta rozdílná kvalita těch mas. ~a~
 Názory 110 z 33307  [Dalších 33297 >>]

Komerční sdělení

Všechna témata


(C) 1999-2016 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.