10.1.2014 13:45:12 Lenka Pražanda
Re: Myčka na nádobí - nádobí, zkušenosti
Já mám Bosh Silence. Kromě spotřeby jsem se dívala i na hlučnost. Tahle je opravdu tichoučká. Pouštím ji většinou večer každý 2.-3. den. Jsme 4, ale celou ji za den nenaplním, jenom když peču.
Při výběru jsem se dívala i dovnitř. Některé jsou neprakticky uspořádané a pak se tam toho moc nevejde. Vybírejte tak, aby se dal vyndat košíček na příbory a vložit na libovolné místo. Pak se také podívejte, jestli se dají trny sklopit a poličky vyndat. To hrozně ušetří místo. My třeba nepoužíváme sklenice na víno, takže tenhle držák mám trvale venku a mám víc místa na hrnky.
Nádobí jsem musela dokoupit. To je logické. Když mám v myčce nádobí 2 dny, znamená to, že ho musím mít tolik, kolik našpiníme za 2 dny. Někdy tedy vyndavám a myju ručně.
Ta moje má několik programů, ale některé jsem nikdy nepoužila. Třeba na sklenice - nikdy tam nejsou jen sklenice a talíře, nebo ten s vysokou teplotou na kastroly - opět platí, že tam mám i jiné nádobí, na které se tento program zrovna nehodí.
Je to celkem investice, takže je důležité předem si rozmyslet, kolik a jaké nádobí používáte. Podle toho pak vybírat.
Odpovědět