| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Šedý zákal

19.11.2014 23:54:42 Lenka, 2 deticky

Re: šedý zákal

Dobry den, narazila jsem na vas clanek a chtela bych vedet, jak to vse s vasi dcerkou momentalne vypada. Bydlime v Anglii a muj syn ma 4,5roku. Ve skole meli ocniho doktora na kontrolu a ten nas doporucil na ocni, s tim ze syn asi spatne vidi na leve ocicko. Vzali jsme ho do optiky(tady se to tak dela) a tam mu zjistili, ze na levem oku ma sedy zakal. Chci rict, ze my vubec nic takoveho v rodine nemame, ani muz. Jsem se z toho uplne zhroutila. Malej nema ani poneti, ze mu neco je. Rekl mi ze si myslel, ze vsichni maji jedno oko dobre a druhe spatne. Bohuzel tady v Anglii je zdrav.pece opravdu spatna. Rekli nam, ze nas doporuci do nemocnice a ze se s tim musi neco delat. Uz je to tyden a ani dopis nam neposlali. Manzel nastesti priplaci soukrome pripojisteni a tak diky tomu se snad brzo dockame nejakeho poradneho vysetreni a vysvetleni jak se to vlaatne stalo a proc na to nikdo v porodnici neprisel (pry to musi mit od naroz.) Napiste mi jak jste dopadli vy a kde jste byli v cr u doktora. Jsem ochotna v pripade dobrych vysledku letet domu a zaplatit to, I kdybych nevim co. Oci ma clovek jen jedny, ze? Dekuji vam za odpoved a doufam, ze vase dcerka je na tom dobre. Lenka Stimpson
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
šedý zákal Silvie Šuťaková,dvě děti 13.3.2012 14:33
*Re: šedý zákal Lenka, 2 deticky 19.11.2014 23:54
**Re: šedý zákal hanas5 24.3.2015 21:52

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.