Ahoj, u nás dne sice krásně svítí sluníčko, ale je pěkná kosa, brrr. Byla jsem u kámošky na návštěvě a pak jsme se vydali na velikonoční jarmark, který pořádá místní Naděje (pro postižené), dělají tam nádherné výrobky a dekorace za lidové ceny, utratila jsem 150 kč( věnec, dekor. květináč, veselé kramle,slepičku a perníčky) a aranžuji doma.
Masku používá Bára občas taky ( Avon,na T zónu), nemaluje se vůbec,jedna z mála ze třídy. Má nějaké lesky, řasenku a tužku, ale použije to max. na kinderdisco ( ovšem skoro nechodí). Ona je hodně drobná, z holek 2 nejmenší, vyžle, žádné hormonální pubert. změny zatím nezaznamenávám.,na rozdíl od jejích vyspělých a o hlavu větších spolužaček . Takže čekám, kdy ta změna přijde, zatím je v poho, občas nějaký úlet, ale v normě. To já v jejím věku.....Asi je to tím, že je furt na tréninku, má toho dost. Melír jsem jí nechala udělat v prosinci ke svátku, spíše proto, aby se jí míň mastily vlasy a sluší jí to. Teď jsme domluvené na květen, tak se těší. Ona má plavé vlasy, tak to ani není poznat ( světlý melír)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.