| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je potřeba omezit počet asistentů ve třídě?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 36 [Dalších 16 >>]
Filip Tesař
18.2.2019 8:04:38
Skutečná odpudivost je uvnitř.
Filip Tesař
17.2.2019 9:19:21
Hele, já ti to přeju. Jen to prosím tě ostatním necpi tak, že ty jsi bohyně beze strachu z vejšek a zlejch taxikářů, kdežto ostatní jsou nuly.
Bobo
  • 
16.2.2019 23:09:32
Mj. protože sám moc necestuje. Knihomol, či jen poslouchá v hospodách vyprávění z cest od druhých. A hrozně škaredý. Že za to nemůže? Jistě, ale je to odpudivé.
Bobo
  • 
16.2.2019 21:15:04
Výjimky se najdou. Zikmund, Hanzela, Stingl, Petr Horký, Kolbaba... Ale obecně jsou Češi nejen v cestování dost pozadu.
Bobo
  • 
16.2.2019 21:13:15
Hodnotu do toho pletete Vy. Vážený, přes 40 let jsem se prakticky nikam nepodívala. Teď za necelé 4 roky jsem procestovala tolik zemí, navštívila několik kontinentů, že mohu být na sebe právem hrdá. Ne každý na to má koule. Většina lidí má obavy samostatně cestovat. Trpí předsudky o vysokých nákladech, strachu z létání, že se pořádně nedomluví, že se jim při cestě něco špatného stane apod. Když vyprávím kolegyním a kolegům své dojmy, tak se ozývají slova uznání, některé kolegyně také hodně cestují. Češi nejsou velcí cestovatelé i v zahraničí jich pracuje mnohem méně než Poláků, Slováků, Rumunů či dalších srovnatelných států. Vždyť asi třetina dospělých Rumunů dělá v západní Evropě, Poláků také v jednotkách miliónů. Slováků přepočteno na počet obyvatel několika násobně více... Přej a bude Ti přáno.
Kaipa
16.2.2019 21:05:44
Filipe, proč se do takovéto debaty vůbec pouštíš? Od tebe bych to nečekala.
Filip Tesař
16.2.2019 15:17:34
Jojo, kolikrát ses koupala, tolikrát jsi člověkem. Aneb je lepší být, nebo mýt? Hodnota člověka se posuzuje podle počtu smočení v oceánech, inu - to ať s hrdostí konstatuje ta, co nesedne na let taxikářům. Asi těm nízkonákladovejm?
Bobo
  • 
16.2.2019 8:49:41
Zufi je snad vymyšlená, jak je hloupá. A, že cestujeme je pouze naše věc. Proč se také nepochválit, že vše zvládneme bez cestovek, bez dalších prostředníků. Že nesedneme na let předraženým taxikářům, že do dokážeme zorientovat třeba v Bangkoku, Kuala Lumpur, Saigonu, Almaty, Biškeku, Taškentu... že dokážeme na místě si organizovat hvězdicové výpravy... To také moc lidí nedokáže. Třeba Zufi by byla úplně v p.... Nevěřím, že vládne jinou řečí než je mateřština. Takže jsme se už koupali jak v Atlantiku, tak Pacifiku i Indickém oceánu. To nemůže konstatovat až tak mnoho mých vrstevníků.
Filip Tesař
16.2.2019 7:57:41
Jestli věřim nebo nevěřim, je fuk, spíš nevěřím. Myslím, že závidíš Zufi diplom a snažíš se tady, aby ti záviděli jiný, takže sem překlepáváš něco, co sis nabrouzdala na internetu. Jestli cestuješ, je ti přáno, mě je to celkem fuk, instantní výsadková turistika mě nebere, cizí země radši poznávám než navštěvuju a dělám to pro sebe, s nikým přitom nezávodím, protože to nepotřebuju.
Bobo
  • 
15.2.2019 22:14:07
Z Asie jsem ještě neuvedla Izrael a autonomní území Palestiny, Vietnam, Thajsko, Malajsie. Věř - nevěř, Bůh je mi svědkem. Všude létáme s manželem na vlastní pěsť. Letenky přes vyhledávače letenek, ubytování přes Booking či přímo na místě. Program si plánujeme měsíce s předstihem. Některé země jsou vízové, jiné nikoliv.Vše zvládáme¨vyřídit. Filipe, my jsme za vodou, peníze máme a hlavně chuť vše dohnat. Začali jsme létat až ve středním věku, ale počtem destinací necháváme za sebou skoro všechny mladé lidi. A také je občas potkáme na cestách. Ale většinou spíše Poláky a občas Slováky. Češi létají v menších počtech a spíše na Bali, Lombok, či Filipíny, jižní Vietnam či Thajsko. Například v Uzbekistánu a sousedním Kyrgyzstánu žádný Čech široko daleko ani v Kazachstánu. A do Iránu se moc těšíme. Snad jedna z nejlepších zemí na cestování. Kdo má strach a věří propagandě Washingtonu či ČT, tak ať raději sedí doma. A další plány? Rusko a vlakem přes Bajkal, Mongolské stepi až do Pekingu, či do Saigonu. Inspirovala nás trojice mladých Čechů, na které jsme narazili v městském autobusu v Saigonu. Ale až za pár let, až budeme v důchodu. To chce optimálně minimálně měsíc až 6 týdnů. Buď poletíme do Moskvy a nebo až do Irkutska. O to kratší dobu se povezeme vlakem. U Bajkalu si dáme také krátkou přestávku a ve studené vodě se každopádně vykoupeme.Další plány jsou Znovu Kyrgyzstán, jezero Issyk- kul a hory kolem. Tam to ovšem chce vyrazit nejlépe do začátku září. Jinak začne proměnlivé počasí, deště a ochlazení. Tam se dopravujeme mašrutkama, super zážitek. WC na cestách jen suchá, překračování hranic je také adrenalin. Přísně střežené, divoké řeky, dlouhé fronty...
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 36 [Dalších 16 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.