| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je potřeba omezit počet asistentů ve třídě?

 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]
begonie
  • 
22.2.2019 8:32:23
Bobo Bobo, neztrácej nervy. To, že tě někdo nachytá na švestkách, neznamená, že jsi ÚPLNĚ hloupá. Můžeš být hloupá jenom trochu a s tím by ses mohla při troše snahy vyrovnat.
Bobo
  • 
21.2.2019 15:47:30
Tipnu si, že jsi bez partnera. Nespokojenost se sebou z Tebe prýští. Rozum puberťačky, možnosti nulové. To musí být hrozný život, chudinko.
begonie
  • 
20.2.2019 21:09:01
"Ze neco nedokazes sama neznamena, ze druhy ano." :-) :-) Co to ma byt za vetu, ty trapko. Vzdyt to celou dobu pisu, ze nic z toho, cim se tu vytahujes, nedokazes. Konecne jsi to i sama uznala. Vyjadrovani a logika nebude tvoje silna stranka, co. To nevadi, nic si z toho nedelej. Ve slepicarne ve vasi strediskove obci to stejne nepotrebujes. Ze neco nedokazes sama, neznamena, ze druhy taky ne - ty hnupe. Takze nezracej nadeji, i vedouci uklizecka slepiciho trusu treba zvladne zajet do nejblizsiho mestecka. Vsichni ti to tu prejeme, neboj, to das.
begonie
  • 
20.2.2019 20:54:16
Vzdyt je to uplnej tupec. Nedokaze napsat jediny slovo k veci. Furt jenom prudi, vychlouba se tim, kde vsude byla, pise svy nesmyslny "uvahy", urazi vsechny okolo. Moc by me zajimalo, ktery prevleceny nick to je. Uz jsem to tu psala jednou - fakt by me zajimaly myslenkove pochody tehle chudaku. Co je nuti se takhle verejne ztrapnovat. Nikdy v dejinach nemel kazdy blb moznost sdelovat svoje blaboly takovemu mnozstvi lidi. Cim vetsi blbec, tim mensi sebereflexe. Dokonce jsou na to i studie. Bobo zrejme pusobi jako zakladni prvek vyzkumu. Divny je, ze se realizuje jen na uvodni strane. I kdyz nastesti.
Zufi.
20.2.2019 15:28:04
Begonie, s ní se nemá smysl bavit. Už jsem to vzdala. Nereaguju na ni.
Někdo je prostě zlý a užívá si rejpání.
Bobo
  • 
20.2.2019 15:15:25
Nemusíš se na mne lepit. Jsi asi hodně rozrušená, že to jde celkem v pohodě realizovat. Také nepracuji jako pravděpodobně ty za dělnický plat. To potom Ti zbudou finance jen na přežívání, cigarety a laciné víno. Tvůj svět, není mým světem. Ulev si, je to pravda pravdoucí a plány máme na pěkných pár let dopředu. Piš si, co chceš, stejně jsi dutá hlava.
begonie
  • 
20.2.2019 9:57:21
To víš, že jo, husičko hloupá. To si myslíš, že někoho tvý fantasmagorie zajímají? Nejsi ani chytrá, ani vtipná, ani zcestovalá, ani hodná, jen zoufalá obstarožní hlupačka, která nikoho nezajímá, tak se realizuje tady. Nejsi ani schopná si uvědomit, jak jsi trapná a že tvoje kydy tady zůstanou navždy. Měla by ses za sebe stydět a ne to ještě každý den rozpatlávat a přiživovat.
Bobo
  • 
19.2.2019 16:42:25
Vše je pravdou. Věř - nevěř. Že něco nedokážeš sama, neznamená že druhý ano. Přesvědčit Tě nemohu. Ale mám to vše dokumentované na video, stovky a vlastně několik tisíc fotografií, suvenýry z daných zemí mně visí na zdích. Jsem velká milovnice obrazů, takže mám spoustu menších obrazů, které jsem si zde nechala jen zarámovat, či navíc zasklít. A náklady, pro většinu z vás velmi nízké. Hlavní položkou bývá pořízení letenek v akcích. Vietnam v CK? Od zhruba 50 - 60 tisíc/osoba. A to se ještě většinou sedí, leží jen u Pacifiku. Naše náklady? cca 35 tisíc za oba, včetně vnitrostátního letu ze a do Saigonu, výletů k deltě Mekongu, přeletu na ostrov na jihu. Malajsie s CK. Klidně za 80 - 90 tisíc/osoba. My do 40 oba, s několika výlety za hranice Kuala Lumpur (do cca 150 km), a jednoho letu na ostrov Langkawi. Včetně několika výletů loděmi mezi pevninou a ostrovem. Atd. Kazachstán s Kyrgyzstánem za cca 20 až 22 tisíc korun!! Všechno jde, jen se musí vždy přemýšlet, rozvažovat a srovnávat. Taxíkem jsme jezdili pouze po Langkawi, jinak téměř všude funguje místní doprava. Od Havany, přes Saigon, Bangkok... Ale i například v Muscatu (Omán) zajišťuje veřejnou dopravu sultanát. Klimatizované, moderní autobusy, jen si musíte zvyknout, že je využívají prakticky jen zahraniční dělníci. Stejně tak i v Abu Dhabi ...
begonie
  • 
19.2.2019 12:38:44
Bobo, Bobo, už sis dneska vzala prášky? V ústavech by měl být internet zakázaný, aby každý trotl nemohl obtěžovat ostatní svýma nesouvislýma a nesouvisejícíma blábolama. Nebo i v běžné komunikaci komentuješ u lidí, kteří s tebou nesouhlasí, jejich vzhled?

A kdy zas někam vyrazíš? Že by tady byl chvilku klid. I když moc pokory tě to cestování nenaučilo. Sama ses usvědčila, že lžeš a píšeš akorát kraviny. V životě jsi nevystrčila frňák z dědiny a krmíš nás tady svejma nesmyslama. I když opsat atlas umíš pěkně, to zas jo. Ještě, že se realizuješ jenom tady (stejně jako Kroupa) a neprudíš i v ostatních diskusích. To by teprve bylo veselo.
Bobo
  • 
18.2.2019 15:26:31
Za nás se říkalo 5 krát soudně trestaný za krásu. Na Vás to sedí jako poklička na hrnec.Utěšovat se můžete čímkoliv.
 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.