| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Problémy se vztahy

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 
  • 
6.6.2006 9:12:37
Dobrý den,po 8letech jsem se rozesla ze svým přítelem,nyní žije již 2 roky se svou přítelkyní,my se ovšem pořád vídáme a řešíme své životní problémy,poslední půl rok jsme měli k sobě hodně blítko,řikál jak jim to neklape a podobné věci,myslela jsem si,že se ke mě vrátí,ale on zůstal se zvou přítelkyní a mě řekl,že jsme to nechali zajít daleko,jsem z toho nešťastná a zároveň nevím co si mám o tom myslet.Jak se mám k tomu vůbec postavit.děkuji
  • 
4.6.2006 19:30:46
Dobry den jiz koncem minuleho roku jsem vam psala,to jsem na tom byla hodne spatne pritel mi po 9 letem vztahu zasadil tvrdou ranu a take o to horsi ze mame spolu 7 letou dceru,byl mi neverny s mou ex kamaradkou.Rozesli sme se bydlel jinde porad mi psal ja se hodne trapila chtel aby sme kazdy zil zvlast ze to bude pro nas oba lepsi.Ted se chce vratit povidame si je na me moc hodny ta jeho milenka je jen obycejna coura a toto zjisteni mi pomohlo k tomu ze sem nad veci kdyby prece byla lepsi nez ja tak se budu trapit ale ona mi za to nestoji,rekla sem mu ze uz spolu nikdy byt nemuzem ze to nebude takove jako driv vsecko stale zapira a jen se pta proc kdyz nas chce zpatky a miluje nas ja uz mu ale neverim ale nemam silu se hadat je tu s nami snazi se ale podle me je to asi juen otazka casu kdy to opravdu skonci mam ho stale moc rada ,ale uz mu nikdy nebudu moct verit a taky si rikam jestli sem ho vubec za ty roky co sme solu byli znala kdyz dokazal vsecko zahodit kvuli takove coure asi ne.DRZIM PALECKY VSEM A JESTLI MI NEKDO MUZE K TOMU NECO NAPSAT DEKUJI PREDEM
  • 
12.4.2006 21:40:52
Prosim o pomoc! jsem v Koncich! PROSIM POMOZTE MI !
Jsem cizinec,
Zena, se kterou ziji a mam s ni dite ( holcicka Sofie), mne vydira psychycky, moralne, vydira mne citove, vyhazuje mne porad z bytu. Byt, ktery ackoliv je na jeji jmeno, jsem zaplatil ja, obvodnimu uradu, byt do ktereho jsem investoval vice nez 700 000 KC. Hotovost kterou jsem ji predal v Maroku za ucelem upravy bytu. Prodal jsem vse co si jen dalo aby ten byt byl hotov. Porad jen lezi a sleduje detektivky a deprimuje mne a dcerku. Dceri je 5 let a vim, ze vzdy takovy maly dite je vzdy instinktivne zavislym na svou maminku. Toho ona porad vyuzije a nejak spatne se mnou mluvi ( rika pred dcerkou ze jako by mluvila k dubu : to jako se mnou ). Vim ze nikdo dokonalym neni. Pred dcerkou mne vyhazuje z domova. Ja ale jsem znalcem zakonu CR ale presto se tim neridim v beznem zivote. Ridim se heslem: Clovek ma byt hodnym, laskavym, snazivym a zbytek je pak na osudu.

Nekolik krat jsem uvazoval o sebe vrazde. Ale kdyz jsem vzdy spal tak jsem se tak trapil tim, ze jestli to udelam tak ma dcerka bude snadnou korist v tom nasim dnesnim hyjenizmu.

Vsichni co s ni prijdou do styku ma s nimi problemy. Porad konflikty a konflikty.


Nevim co mam delat! pomozte mi!
  • 
25.1.2006 15:05:18
Dobry den potřebovala bych poradit s manželem jsme už skoro 12let ale ja nevím už moc dlouho nemam chut na to se s ním milovat.Moc mi to chybí ale prostě necitím v sobě to vzrušení nevím čím to je.Beru naké leky na psychiku tak jsem přemyšlela jestli to nahodou není tím.Opravdu mě to moc trápí děkuji za odpověd.
  • 
3.6.2005 15:19:45
Ahoj Peter,

:)chcela by som povedat len taky vseobecny nazor.
Podla mna, uz tato doba je zalozena na tom, aby skor nedala ako dala priestor pre osobne stretnutia a nadvazovanie novych vztahov.
Vsade pocujete len o internete, telefonoch, e-mailoch, chatoch, a podobne.
To znamena, ze vacsina ludi sa zoznami spolu len prostrednictvom internetu, ako niekde na diskoteke.
To je ten dnesny uponahlany svet.
No ja to pisem v style: "Podla seba sudim Teba." Ale skor som to myslela vseobecne.
Ak sa Vam aj stalo, ze ste sa denne s niekym stretavali, s nejakou zenou a ked ste sa pokusili sa blizsie zoznamit nevyslo to, mohlo to byt skor dielom nahody a nebolo to dane, aby sa to stalo.
Mozno tej dotycnej bolo mylsie sa s Vami len priatelit a nie chodit.
Ak sa nieco ma stat tak sa to stane. A ak sa to nema stat, nech sa to radsej nestane, mohlo by to este zle vypalit.:)
No ja verim, ze na svete je vzdy nejaka ta prava, pravy. A ak nie, aspon pribuzna dusa. Nazor laika.:)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.