| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Těhotnění za pár měsíců

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 16110  [Dalších 16080 >>]
Renýý
  • 
14.1.2013 8:20:47
Ahoj holky, taky přeju všechno nej nej v novém roce. U nás starst zatím dobrý, Maxík jak promarodil celý listopad a prosinec, tak se teď drží, ťukám... Ale iluze si moc nedělám, chřipková epidemie je tady. Včera jsme byli lyžovat, tak Maxík si z toho dělá akorát tak srandu, padá schválně a Honza se s ním natahal, dneska skoro nevstal z postele, chudák:)) Já jezdím s Viktorkou, ta už jezdí pěkně, ale opatrně.

Hani, jsi dobrá, že už plánuješ návrat a je super, že ti takhle vyjdou vstříc a vrátíš se zpátky. Málokdo to takhle dneska má, já jsem dostala padáka a teď hledám práci a je to rovnou na mašli. V našem kraji je na místo do kanclu 300 zájemců i víc, tím pádem zvedají pak nároky a chcou VŠ a za minimální mzdu. Jsou to vydřiduši.
Jinak Vánoce jsme měli pěkné, akorát ty prázdniny tak rychle utekly, tím, že jsme nebyli doma a dost jsme jezdili, takže bysme s Honzou brali ještě jedny odpočinkové :))

Stázinka je nádherná, roztomiloučká. Ségra čeká teď začátkem února, tak si jsem jistá, že z toho budu strašně na měkko a říkala jsem Honzovi, ať mě vrátí na zem, až se mi vzbouří hormony:D Jinak Maxík děsně nerad do školky, je tu blbá, ani Viktorka to tam neměla ráda, tak se tím trápím, ale asi nic nenadělám, jinde mi ho nevzmou.
Hanka+L+A+V 28463
12.1.2013 22:22:40
Ahoj holky,

jdu nakouknout. Manžel tady spí, děti taky...tak konečně chvilka klidu.

Vánoce u nás v pohodě, děcka nadšený z dárků i toho okolo, atmosféry atd. Na Silvestra jsme tu měli sousedy, poprvé po hodně letech, jsem mohla po půlnoci i ven, setkáváme se tam se sousedama a přejeme si vzájemně, ale když byly děti menší, vzbudily je rachejtle, tak jsem musela být s nima v posteli a ven šel jen manžel...ale letos se vzbudila jen LUcka, a té už se to dá vysvětlit, tak jsem mohla ven i já a bylo to fajn.

Děcka od podzima pořád kašlou a rýmujou s přestávkama, ale do škol a školek chodí. Já si zatím užívám Vojtu, od března nastupuju do práce. Budu chodit na první týden, spočítám výplaty a pak budu doma, mezitím budou Vojtu hlídat naši. Od září bych měla nastoupit na 6 h. denně, uvidíme jak to budem zvládat. Ono je blbý to, že Anežku budem vozit do školky tady v městečku, Lucku na druhej konec Brna a Vojtu pak k našim taky úplně na jinou stranu. Tak než je rozvozíme a povyzvedáváme, tak budem s manželem přijíždět zároveň, při jeho úvazku 8h.

Vojta začátkem ledna oslavil už 2. roky. Strašně rychle to utíká.


LUCI Stázinka je nádherná!!! Hrozně roztomilá a krásná. A pěkně roste! Jak se sžívá s klukama a kluci s ní? Jak to zvládáš?

RENI tak co ty vánoce mimo domov? Šlo to? U nás se děcka taky pořád bijou a hádají.

GERBI tak at se neteřinka narodí v pořádku a pak se pochlub.
Gerbi 55364
12.1.2013 18:10:41
Ty jo Luci ta je tak kouzelna...a jak roste:) my ocekavame kazdym dnes neterinku...se nemuzu dockat:)
Veru + Maxa 09/10 + Berý 06/12 72852
8.1.2013 15:39:31
Ahoj holky, hodně zdraví do nového roku!
Ať jste jenom šťastný!!!
Gerbi 55364
22.12.2012 23:35:30
Holky vsem preji krasne vanoce:)
Gerbi 55364
6.12.2012 8:45:26
Luci je kouzelná. Beruska malinka... moc gratulujeme:)
Arni 19497
4.12.2012 21:56:59
Hani, teda ty jsi neskutečná, máš už pět druhů! Já teprve zvažuju, jestli začít už péct, poněvadž to budem všichni už užírat a nevím, co by zbylo~t~ Ale my budeme letos poprvé mimo domov přes svátky, takže to tak moc neřeším a myslím, že si konečně trochu odpočinu a už se nato moc těším~R^ Snad nepřijde nějaká jobovka, už jich bylo dost. Jinak Maxíček byl jako mrně moc hodný, říkala jsem si, že to bude andílek a ~t~~2~~2~~2~ Umí stropit pořádnou scénu, občas ho bere parádní hysterák, ale myslím, že je to tím, že se chce vyrovnat Viktorce, což je nemožné a vytáčí ho to do němoty. A taky třeba do něj V. nechtíc žduchne a on to bere jako strašný útok a chce ji hned bit, no prostě rváč. Ale ať ho jenom nepomlouvám, tak má i své světlé chvilky, o to víc si to pak užívám~s~
Hanka+L+A+V 28463
4.12.2012 16:29:00
Luci ta je nááádherná!!! Takový krásný mimuško novoučký!!!
A s tím spaním to tak bývá často, seš tak plná dojmů a adrenalinu, že prostě spát nejde!
Snad bude dnešní noc klidnější!

Reni to je fajn, že ses ukázala a dala vědět jak se máte! Letí to hrozně, Viktorka už druhačka!! Dobře, že se jí daří. A jak popisuješ Maxíka, tak podobnej je Vojta, samo že ještě mladší, takže lumpačí jinak..ale říct si nedá a je pěknej paličák. Doufám,že se nemoci budou Maxíkovi vyhýbat a bude zdravej...teda i vy ostatní.

Mějte se a užívejte advent. Já už mám napečeno 5 druhů, zatím neslepených a nezdobených...ale už odpočívají na dvoře.
Renýý
  • 
4.12.2012 12:11:19
Jůů, ta je krásná!!! Hodně odpočívej, já jsem taky nemohla po porodech spát, resp. v porodnici vůbec, strašně mě to tam stresovalo.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 16110  [Dalších 16080 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.