Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
18.11.2019 12:24:11
Něco podobného bylo kdysi u nás. Dětí bylo 32.
Záchody - děti na ně nechtěly chodit, protože velcí tam dělali bugr, vše omotávali toaletním papírem, ti nejstarší tam hulili. A naše děti pak drželi potřebu 6 hodin, aby na ten záchod nemuseli jít... Co se týče ostřejší družinářky, tak mám celoživotní problém s ženskými tzv. "od rány", který pro slovo nejdou daleko. Takže se jí nedivím. Jenže s tím člověk nic neudělá, pokud to je životní nastavení té ženské... |
Ropucha + 2 | 120300 |
18.11.2019 12:24:01
Renko, přesně tak.
Každý není duší voják, aby dobře snášel celodenní pobyt ve velkém kolektivu, který funguje podle přísného režimu. Každý je jinak odolný, většina dětí si asi zvykne, ale jsou i takové, které to stresuje příliš a nezvyknou si. |
Půlka psa | 24064 |
18.11.2019 12:23:37
Kdyby to mělo trvat tři měsíce, tak bych to asi vyřešila změnou školy. Brečící dítě bych tam určitě neposílala, ale já jsem obecně měkejš.
|
Cimbur | 64764 |
18.11.2019 12:22:57
Jedna z mých holčiček měla trauma, dlouho nevyřčené, ze záchodů. Neměla soukromí ani ve škole, ani v družině. Prostě se v klidu nevykakala, potom měla zácpu s obtokem, což byl taky obrovský problém, částečně ty problémy trvají dodnes. Ty děti chudáci nemají na vykonání dost času ani soukromí, nemůžou se v kabince ani zavřít. Pokud dokážeš něco vyjednat pro zlepšení situace, bude to dobře i pro ostatní děti. Mně se to tenkrát nepodařilo.
|
Valoria | 98559 |
18.11.2019 12:21:09
Jako ze bys ji nechala doma treba tri mesice nez se ledy pohnou?
|
Půlka psa | 24064 |
18.11.2019 12:20:24
Musím přiznat, že bych ji klidně nechala doma než se to vyřeší
|
Renka + 3 | 26652 |
18.11.2019 12:18:07
Fren, vůbec nevíš o čem mluvíš, tohle se některým dětem stává a stávalo se to vždy. Zažila jsem z tohoto důvodu dokonce hospitalizované děti na psychiatrickém oddělení, kde jim pomáhaly tu úzkost ze školního prostředí překonat.
Rozhodně zkusit zjistit příčinu, ale nemusí jít třeba vůbec o nic ve smyslu šikany, na děti je toho prostě moc. Někdy jsou ubíjející ty dennodenní povinnosti, pobyt v prostředí a s lidmi, kde vlastně nechceš vůbec být. Bohužel jsme si sami sobě nastavili výrazně stresující prostředí, přirozené to není a může se to odrazit na zdraví. Držím palce, ať to zvládnete. |
Vítr z hor | 100046 |
18.11.2019 12:07:11
Nekdy trva docela dlouho, nez se vubec podari zjistit, co se vlastne deje. Treba u nas postupne odpadaly deti, bolelo je bricho, nechtely so skoly. Postupne za ta leta vyslo najevo, ze pani ucitelka na matematiku byla extremne prisna a navic cela leta neprobirala ucivo, ktere mela, ale deti jen stale pocitaly priklady - co nejvic, co nejrychleji. Deti, ktere zaostavaly, ostrakizovala. Tim se ji podarilo vyselektovat deti s poruchami pozornosti, protoze tenhle nesmyslny tlak nedavaly. V jedne tride bylo nakonec asi 7 deti s papirem s PPP. Paradoxne na to nejvic doplatily ty vytrvale deti, protoze jejich rodice si vubec nevsimli, ze neco neni v poradku a deti skoncily s velkymi mezerami v ucivu.
|
TaJ | 81121 |
18.11.2019 12:05:02
Yuki, jo, hodně velkých změn najednou - tohle co píšeš, to by moc nedával ani můj 11 letý...natož jako druhák...
|
Iva 77 | 46582 |
18.11.2019 12:04:01
Samozřejmě, jako u všeho, se musí prvně vyřešit příčina a ne jen zaplácávat následky. Bachovky ale pomohou překlenout tu dobu než se to vyřeší, psychiku atd...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.