| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Olomoučandy-Kejklířanky

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3841  [Dalších 3811 >>]
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky
  • 
7.8.2009 18:28:51
Evi,ani to nechci vyslovovat,ale od toho KLacidu v půlce června je pokoj,ťuk,ťuk,nekašleme,Tomášek má i sennou rýmu lepší,teče jen trochu,měli jsme mít kontr.alergo,ale mají dovču,tak to posunuli,to se zse nehodí mě,ptž jsem zrovna v práci,tak nám to posunuli na začátek září.Je v tom,ale to,že nechodí do školky.Jdeme v pondělí na celej srpen do náhradní,tak uvidím...
S.
opice... 6073
6.8.2009 21:41:12
Ahoj,
Soni, jak se kluci drží? Věrko a co vy?

U nás jsou prázdniny dobré, už vloni byli lepší (to si jen Věrka lehce stěžovala na uši) a letos to je pohoda.
Půlku týdne jsme pryč, zbytek dnů doma se snažíme provýletovat, ale děti jsou už rády i za to, že mohou být zavření v paneláku:-).
Věra+Kájík
  • 
22.6.2009 21:18:39
Tak dorazte. Doufám, že se zlepší počasí, abychom mohli sedět alespoň na zahradě.Je to hrůza to letošní léto, co budeme dělat zalezlí pořád doma s děckama.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky
  • 
21.6.2009 21:07:41
Věruš,přijela bych pon nebo úterý,pak budu balit,ptž jedem na Slovensko o víkendu.Ale ozvu se,dorazila bych po o kolem 14h.
Věra+Kájík
  • 
20.6.2009 15:08:55
Soni to je hrozný s těma antibiotikama.My je sice taky bereme, už myslím tak přes 2 roky, sice jen ten 1 ml na noc ale denně.Ty ledničkové lactobacily mu také dávám, 1 denně. Teď jsme byli v nefroporadně a nechtěla mu vzít už ani krev,(kvůli dlouhodobému užívání ATB), prý je to jen malá dávka a nemělo by to vadit. Jinak je máme brát pořád dál, asi už nemají odvahu je vysadit a já taky ne. Tak toho 1/2 roku snad ještě vydržíme. Ten týden od 29.6. - 5.6. mám dovolenou, tak pokud budete zdraví, tak můžete dorazit. Pak mám dovolenou ještě poslední týden v červenci.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky
  • 
19.6.2009 21:37:58
Evi,ty ledničkové jim dávám,ale jen jednu denně,v době ATB a 2týdny po nich,tak to zkusím zvednout,mají denně jogurty,ale asi to nestačí.V červu byl Tomek ve školce jeden den a Pája 3dny,už nepůjdeme,příští týden bere celej Tomek ATB a Pája jde na ušní a podle výtěru budou ATB???Pak je školka už zavřená:(DO náhradní jdou až od 7.srpna,jinak to budeme pytlíkovat,brrrr,to teda bude,budu v jednom kole z práce hlídat,žádná chvilka klidu...:(((
Věruš,jak to máš v práci 29 a 30.6????,snad budeme OK a mohla bych dojet,konečně po 3/4roce...
opice... 6073
19.6.2009 9:57:34
Soni, to je hrůza.

Tak mě napadlo, jestli nechcete zkusit "lactobacilovou kůru". Dávala jsem ji dětem, když bylo nejhůře, aby se odrazily ode dna. Dávala jsem Nutrolín sirup 3x5 ml - o jednu dávku více než je psané, nebo ty ledničkové laktobacily 3x2 kapsle. Zkrátka nějaké lactobacily ve vyšším množství (doporučené množství při akut.průjmech).

U nás vládne klid, sice nějaké to kašlání se nás drží, klasika - kašle se prvních 15 minut po usnutí, jinak ne.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky
  • 
18.6.2009 21:37:09
Holky,jdu se odstřelit,už ale opravdu...Tomášek 3 dny po dobrání ATB začal opět nehorázně kašlat a soplit,už jsem nevěděla co s tím,tak jsem zoufale volala tomu alergologovi dříve,popsala jsem mu průběh měsíce a musíme se přeléčit Klacidem,takže bere ATB opět,Pája si už pátej den stěžoval vždy v noci na ucho,dnes jsme místo Prevenaru byli posláni raději na ušní a ucho nám dr opět píchla to ani nemá rýmu,jen začíná trochu kašlat,vzala mu výtěr a čekáme na výsledek?((((
Byli jsme na tom pohád.lese,jak tu byl odkaz na rodině a bylo to super!!!!!!!!!!
opice... 6073
7.6.2009 17:44:42
Soni, tak to máš bezva práci. Myslím, že zatím je to lepší jak to je, kluci jednou vyrostou a můžeš jít jinam.
Snad už klukům bude brzy líp.

Věrko, i za Tebe jsem ráda, že jsi spokojená.
Já budu muset něco hledat příští rok.

Byli jsme v Praze, nakonec z toho byl "jen" výlet, kontrola odpadla, děti si to užily. Byli jsme v ZOO - nikdy ji neprojdeme celou, po třech hodinách jsme nebyli ani v půlce, pak na rozhledně, v bludišti, na hradě. Děti byly naprosto spokojené, prý zopakovat:-).
Děti jsou lehce nachlazeni, Věrka si občas stěžuje na různé bolesti, ale drží se. Dnes po ránu měla náběh na astma kašel, za hodinku na to i já, tak něco bylo ve vzduchu.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky
  • 
6.6.2009 19:40:23
Věruš,já jsme také ráda,že mám tu práci přes den a víkendy volné a zrovna tam,sice v mé profesi bych práci našla hned,sice za více peněz,ale zase za jakou cenu-směny,přesčasy,dojízdění,víkendy a svátky zabité a čas na děti a rodinu žádnej,to se mi teda zrovna nechce,když to bude potřeba tak se vrátím do špitálu,ale zatím fakt ťukám,že mi to vyšlo.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3841  [Dalších 3811 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.