| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Olomoučandy-Kejklířanky

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 3841  [Dalších 3821 >>]
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky
  • 
23.12.2009 21:11:49
PŘEJEME VÁM I VAŠIM BLÍZKÝM PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ A V NOVÉM ROCE PEVNÉ ZDRAVÍ,MNOHO ŠTĚSTÍ A SPOKOJENOSTI:))
SONČA+PÁJA+TOMÁŠEK
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky
  • 
7.10.2009 8:48:58
Ahojte,
Evi,díky za optání.No...je to lepší o dost než loni.vydrželi od srpna 5 týdnů,pak byli ani ne týden doma,pak zase 14dní chodili,od víkendu mají slabou rýmu a trochu pokašlávají,ale do školky chodí,mě také to chytlo,ale je to jen slabounké.SNad to nějak ustojíme.Ve školce jak slyším a vidím,tak se smrká,kašle a kýchá o 106,takže nechávat je s každým prdem doma už nebudu,ani si to nemohu dovolit.Volno si vzít nemohu,tchán je jakýsi marodný a tchýně je sama nepohlídá doma ani deset minut,bez něj neudělá nic,ani nenakoupí...takže se musí kluci držet,než bude děda OK.
A vy???
Dnes jeli na výlet do lesa,tak jsem zvědavá.Tomášek má zrovna totální vztekací období,ještě horší,než to s ním bylo...ještě že chodím do té práce,tam si odpočinu od těch nervů:)

Věruš,a co vy???Už máte termín???Nechcete ještě dorazit ,než bude zima???PO,út,pá,mohu vzít kluky po obědě a jsme od 13-13.30h volní.
papa
S.
opice... 6073
4.10.2009 21:25:12
Ahoj holky,
Soni, jak se kluci drží?
Naši jsou v pohodě, jen rýmy, Věrka lehce kašle, no občas alergicky, ale zatím OK.
Hani+Leonka6/06 38767
17.9.2009 10:21:46
AHOJKY:-)
VZPOMÍNÁM NA VÁS VŠECHNY ČASTO,JEN TOHO ČASU NENÍ,JAK PÍŠE PEŤA..
ZDRAVÍM VŠECHNY~s~

EVI,TY HRAČKY A LEGO-V AKCI BY MNĚ TAKY ZAJÍMALO,PROSÍM?DÍKY~s~
opice... 6073
16.9.2009 9:54:14
Ahoj,
u nás je školka v pohodě, jako byla od začátku.
Nemoci (klepu) dobrý, Vojtík si hned druhý den donesl blinkací virozu, jinak náznak rýmy, ale vyšlo to tak, že jsme hned jeli na dovolenou a kupodinu děti u moře nedostaly laryngitidu. Poslední 5 dovolených to tak bylo, tak konečně porušili pravidlo:-) Doufám, že ještě chvilku vydrží, i když si myslím, že letos taková hrůza nebude.
Jinak jde vidět, jaký Vojta udělal pokrok ve školce za ten rok diety. Člověk se fakt diví.

Hani, jse ráda, že jsi se ozvala.
Peti, a ty to samé.

Soni, Věrka má naočkované i Pneumo 23, měla to jako přeočkování ve 2 letech, měla celkem 3 dávky, jelikož jsme ji očkovali v 11.měsících.
Sonča+Pavlíček a Tomášek 4roky
  • 
13.9.2009 13:17:45
Ahojte,
to jsem ráda,že se tu také objevili staré známé:))
Hani,držte se všichni,snad bude líp a líp:)

Peti,také moc už nestíhám PC,ale doma celkem ano,ptž chodím jen na 6hod.denně,což je super.

Kluci vydrželi 5 týdnů ve školce v kuse.Tomášek teda začal kašlat minulej týden,ale zrovna jsme měli alergo,tam ho prohlídl a řekl,že je zatím OK,na nemoc to není,změnil mu léky a po třech dnech přestal kašla,to jsem měla rodost,že nekašlal zase měsíc jako jindy,ale včera bylo po radosti,je bez rýmy a kašle,ale večer z ničeho nic horečka 38,7st,po léku mu to kleslo,po 4 hod.opět hořel,pak zase klesl...ráno bez a nyní 37st,nic mu ale zatím není,je dobrej,do školky teda nejde,jen Pája,než to zase lapne on...:(((
Evi,alergolog říkal,že od listopadu má být nová vakcína proti pneumo.proti 11knenům,mám se po roce od Prevenaru ozvat,že by nás doočkoval tou novou a zase na pojišťovnu.tak jsem zvědavá.
PETRA
  • 
13.9.2009 10:18:14
Ahoj holky, také vás po strašně dlouhé době zdravím!
CHodím do práce už taky dlouho na plný úvazek, takže stíhám velmi málo a tak jak jsem dřív bývala na Rodince dost často, teď už prostě není čas :-(

Pokusím se poslat alespoň nějakou fotku, ať vidíte jak roste Jareček:-)

Proč ale píšu, chtěla jsem se zeptat Evky, která je hodně informovaná:-) Evi, vy jezdíte někam do Rakouska na nákupy hraček že? A kam přesně? Loni jsi psala, že tam mají velké slevy, hlavně na Lego. Jelikož letos plánuju velkénákupy lega (nejen pro nás, ale i pro všechny děti v rodině), tak by mě to celkem finančně bodlo:-)

Díky za info!!!

A jak se jinak máte? Jak děti zvládly nový školkový rok? Jája teda po 1.týdnu ve školce zůstal doma s rýmou, takže nám to hezky začíná. Ještěže mám funkční babičky!!! A je taky pěknej simulant. Už na mě začíná zkoušet, že jako má pořád kašel a nemůže ještě do školky :-) Potvůrka jedna!
Tak se loučím a hezkou neděli!!
Hani+Leonka6/06 38767
11.9.2009 13:19:19
AHOJKY VŠEM:-)
JDU VÁS KONEČNĚ POZDRAVIT,NESTÍHÁM..
CHODÍM UŽ DO PRÁCE,MALÁ DO ŠKOLKY.TAK S E ZABÍHÁME,NEBO SNAD UŽ JSME ZABĚHLÉ,NEŽ SE NÁM TATKA VRÁTÍ Z KLADRUB.KDE TED REHABILITUJE.
URČITĚ SE BUDETE PTÁT,JAK NA TOM JE.TAK JE TO KAPÁNEK LEOŠÍM,ALE U NÁS JE TO BĚH NA DLOUHOU TRAT..
VŠECHNY ZDRAVÍM.
ČASTO NA VÁS VZPOMÍNÁM,JAK SE VŠICHNI MÁTE??
MĚJTE SE~s~,AT SE VÁM DAŘÍ~x~
opice... 6073
11.8.2009 11:13:50
Vojtík má odklad do školy. Ještě na ni nemá (nebo neměl) z hlediska psychiky, později by mohl mít problémy.
Jak stále píšu, stále jde kupředu, možná ho v něčem táhne i Věrka, dělá věci, které nikdy nedělal, krom toho, že jde kupředu věkem, tak i hraním, které provozuje Věrka a její fantazie. Oproti stavu před rokem, bych řekla, že už se srovnal se svými vrstevníky.

Nyní jsme zkoušeli přidávat do stravy enzymy laktázu, které mu chybí, některé problémy zůstávají či se vracejí, mám pocit (ten jsem měla už když akceptoval jen pepti ne "jen" bezlaktozové mléko), že mu vadí i ta BKM. Opravdu nejlepší je při 100% vysazení mléčných výrobků i stopového množství.
Ty enzymy používáme víceméně jen případech, kdy nemůžeme dodržet dietu (na cestách apod), nebo když si jednou za čas chce dát kousek sýru.

Děti si užívají doma, už na školku vzpomínají, i když pomalu plují na povrch takové ty nevinné zlomyslnosti dětí. Na druhou stranu Věrka už nebude nejmladší (máme ve třídách děti 2 roky), tak by to mělo být lepší. Je fakt ten, že jsou dva a tak se doma spolu zabaví.
Vera33 10341
10.8.2009 23:02:32
Evi, my jsme taky zatím zdraví. Kájovi se už stýská po kamarádkách ze školky. Sice se ho snažíme zabavit, ale dětský kolektiv mu nikdo nenahradí. Teď jezdíme na dopravní hřiště, mají přes prázdniny otevřeno od 10 - 20 h.Přes víkend jsme malovali, tak mám doma děsnej čurbes. Nejde Vojtík po prázdninách do školy, nebo ho dáš až příští rok?
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 3841  [Dalších 3821 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.