| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 81  [Dalších 51 >>]
Iva* 1018
12.3.2004 2:10:10
Jo a na dovcu se chystam do Cech. Byla jsem tam naposledy pred dvema lety a nasi tady byli vloni na podzim. Jsem zvedava, jak si holky zvyknou na babicku a dedecka, ze jsou bez taty a vsechny ty zmeny. Poslednich 10 dnu by s nami mel byt i tata. Moc se tesim, ale obavy mam (holky jsou rostandy pokud se zmen tyka)
Iva* 1018
12.3.2004 2:04:25
Ahoj,

teeeeda Semirka ma ale vlasu, to se jen tak nevidi! Krasny deti :-)

U nas nic moc novyho. Snad jen ze snad konecne zacina jaro; teda snazim se v to verit. Holky rostou a snad konecne zacinaji lip spat. Kolik je Jonaskovi? Nine je skoro rok a pul a Simonku zboznuje. To pomaha od svaru a zarleni (ne dokonale, ale prece).

Mejte se
I.
Alice a 2 zlatíčka 3014
5.3.2004 10:02:22
U nás je to tak,Semča na Jonáše někdy pěkně řve,ale na druhou stranu by ho láskou"snědla".Žárlí na něho od narození a teď čím je Jonášek starší a začíná si prosazovat svou,tak se mi zdá,že Semi žárlí míň,ale nějak "záludně"někdy ho tak pozoruje,že opravdu nevím co si myslí.Jonášek je mamánek,když ho chovám a přijde Seminka,že chce taky pomazlit,tak Jony do ní strká nožíčkou,a když se malá přitulí,tak se začne šponovat a stekat.
Doufám,že se to brzy spraví a bude mezi nima "soulad".Tady jsou moje zlatíčka.
Hanka, Antonie 3r, 11m skřítek
  • 
3.3.2004 22:28:10
Ahojky, tak to jsme na tom skoro stejně, jak jste na tom se vztahy mezi sourozenci - občas samozřejmě na prcka trochu žárlí, ale má ho moc ráda. Taky ho dlouhou dobu nechtělas nikomu ukazovat. Akorát občas "zlobí" tím, že si vynucuje pozornost "že se s ní nikdo nebaví", hlavně, když je unás někdo na návštěvě.
my pojedem na dovču s těma Střípkama, protože tam organizují dětem zábavu, hlídání a je to s jídlem - doufám, že si trochu oddechnu.

Hanka
Alice a 2 zlatíčka 3014
3.3.2004 21:29:40
Ahojky,
Dcerka nastoupila do školky teď v lednu,nejdříve chodila jen na dopoledne a teď jí vyzvedávám mezi 15-16h.Je tam spokojená,nespí jen odpočívá.Spát chodí po večerníčku,někdy i dříve a spí do 7-7.30h.
Já mám ještě 10 měsíčního kluka,tak že mateřskou dovolenou i mateřský příspěvek,mám na sociálce zaevidované na něj.
Jinak máme stále problém s nočním počůráváním,včera jsem to řekla doktorce a ta mě ubezpečila,že do 5-ti let má čas,chtěla bych to odbourat dříve,snad se nám to podaří v létě,ale pokud jí to nepude,tak jí určitě nebudu stresovat a nechám to koňovi,ten má vetší hlavu.
Kam se chystáte letos na dovču?
Hanka, Antonie 3r, 11m skřítek
  • 
2.3.2004 21:38:50
My bohužel spíme max tak 1x týdně, ale v pohodě vydrží až do 20h do večera a vstává tak před sedmou.

Jinak my chodíme tak 1x týdně na celé dopoledne do MC, pak 1x týdně do pidiškolky pro děti od 3do 4 let na 2hodiny a 1x na cvičení. Už mě to začíná unavovat, všude tahám sebou mimino, jen na cvičení vozím mrně k babičce. Chci ji dát do školky od září, ona sama tam moc chce, moc ráda chodí mezi děti a se mnou se doma docela nudí - s miminem chodím na RHB a ještě nechce jíst - tím strávím spoustu času. Akorát nevím jestli mi ji od září vezmou, když jsem na mateřský, chtěla bych na celý týden až do odpoledne - myslím, že tam bude spokojená.Přihlášku máme podanou, ještě jsem se informovala na školku montessori, ale tam budou brát přednostně předškolní a otvírá se jen jedna třída - tak to nemáme asi šanci.

Hanka

Iva* 1018
2.3.2004 18:54:17
Diky, za odpovedi ohledne sladkosti a televize.
U nas je ted uz nekolik dnu moc pekne pocasi, doufam, ze to vydrzi. A to je fakt znat - venku se zapomene i na televizi a mlsy (vetsinou :-)
Hanko, Simonka spi skoro kazde odpoledne 2-3hodiny. A kdyz nespi, tak je vetsinou hodne unavena a protivna (jo a ja taky - jsem unavena a protivna, kdyz nemam chvilku pro sebe). Tak teda doufam, ze to jeste chvili vydrzi.

Chodi Vase deti do skolky? Jak casto, jak dlouho? Jak se jim tam libi? Simonka zacne chodit od zari 2x tydne 2,5 hodiny. Jsem na to zvedava.
Hanka, Antonie 3r, 11m skřítek
  • 
1.3.2004 21:47:03
My dáváme sladkosti po obědě, tedy až po odpoledním spaní, sice už moc nespí, ale aspon na chvíli ji naženu do pokojíka. sladkost - jednu si vždy vybere, když jdeme nakupovat, máme domluvíno, že jen jednu věc, tak to funguje vcelku v pohodě.
Jinak televizi - kostičky, školky, přes zimu, přes léto jsme venku. Pak ji pouštím, když přijdem ráno zvenku a já potřebuji najednou uvařit, nakrmit a dát spát mimino, jinak mi chce furt pomáhat a trvá to...A někdy po obědě když nespí, mimino spí a já chci chvilku klidu.Nejoblíbenější krteček a včelí medvídci

zdravím Hanka
Dáša , Mířa 8/2000 15864
28.2.2004 16:53:32

Ahoj ,
může mi někdo prosím přiblížit motanici ?
Mám 3 léto syna a knížky přímo miluje .
Jinak taky navštěvujeme školku , zatím 5 dní v
měsíci a je tam velmi spokojený, ikdyž občas
prohlašuje, že tam nechce a uvádí spousta
důvodů, ale jakmile je ve školce na všechny
důvody zapomene .
Eva, A+D 6607
23.2.2004 13:53:33
Ahoj holky, byla jsem pryč týden a tady se rozpoutala pěkná diskuse. To je fajn. S tím počůráváním bych to asi taky řešila časem. Až bude dostatečně zralá, tak to samo přejde.
A k těm sladkostem? U nás je to taky na příděl. Ale docela často. Dostává dopoledne několik bombonů (medvídků apod.) nebo kousek čokolády do mističky, pak přes den třeba müsli tyčinku, sušenku, apod. Nekupuju Kinder vajíčko (Adam ho ani moc nemá rád) a takový ty sladký nesmysly. Pije ale jenom sladké. Sirup s vodou, Kubíka, džusy, jenom nesladíme čaj. Takže v zásadě často, ale nikdy nesní třeba všechny lentilky nebo bombony v pytlíku najednou. A TV? Tak na tu se moc nekouká. Pouštím mu každé ráno Kouzelnou školku nebo Kostičky a večer má Večerníček. Jinak občas, když nejdeme ven a nudí se,tak máme nahraného Bořka Šikulu. Takže u nás TV moc ne.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 81  [Dalších 51 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.