| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 120  [Dalších 80 >>]
Eva, Ondra 23735
17.12.2004 18:06:40
Ahoj Drezo,
Taky jsme společnými silami něco napekli. Jak dopadla besídka? Určitě to bylo super. My jsme se chystali do MC na besídku a nadělování dárečků, ale Ondra bohužel onemocněl. Je od minulého týdne hodně nachlazený, tak sedíme doma. Škoda, taky to mohlo být fajn. Mikulášskou besídku jsme taky nestihli, to jsme zrovna byli pryč. Tak až Štědrý večer s nadílkou. Jsme z Moravy- ze Vsetína. A co vy, odkud jste?
Dreza 19564
14.12.2004 9:21:58
Evo,
no jo, u nás už se vánoce cpou do dveří, pekli jsme s Davídkem cukroví, chystali jsme nějakou výzdobu a tak,on musí u všeho pomáhat, určitě to znáš. Zítra mají ve školce besídku, tak se těším, bude to asi roztomilost sama. Už ho vidím, jak tancuje s nějakou hočičkou "měla babka čtyři jabka", cha cha cha. Nejdřív nechtěl říct, co bude na besídce, že to je tajemství, ale už to z něj leze, tak jsem fakt zvědavá.
Odkud jste?
Eva, Ondra 23735
11.12.2004 14:47:49
Ahoj, to jsem ráda, že se někdo ozval. Já jsem teď neměla moc času psát, ale přidala jsem se k červnovým, tam to žije víc. No ale třeba to začne i tady. Já plánuji dát Ondru do školky až od 4 let, možná chvíli před tím zkusíme těch 5 dnů. On měl nějaké zdravotní problémy a ještě všechno úplně nedohnal, tak nevím, spíš by to zatím asi nezvládal. Jak se chystáte na Vánoce? My zatím nic moc, dárečky už nějaké máme, ale to je zatím tak všechno... Tak se mějte a doufám, že se to tady zase rozjede.
Dreza 19564
10.12.2004 10:59:13
Evo,
tak to zkusme trochu oživit, ne? Náš Davídek začal chodit do školky, když měl 3 roky a jeden den a v pohodě. Jinak se chová jako puberťák, stále se chce prát (se mnou, ne ve školce) a už má jasno, že až bude velkej, bude zlej a spravedlivej policajt.
Tak by mě zajímalo, jestli sem ještě někdo napíše...
LENKA+K+K 1778
24.11.2004 21:53:41
Ahoj Evo a ostatní,

je opravda škoda, že je na tomhle auditku takové mrtvo. Od září Kája začala chodit do školky, moc se jí tam líbí, ale pravidelné ranní vstávání jí dělá trošku problémy a občas kňourá, že se jí nechce, ale když vejde do třídy, je to rázem pryč .. ;o)
V dubnu čekáme miminko, takže budou od sebe s Kájou bez měsíce čtyři roky, tak uvídíme. Každopádně Kájinka se zatím moc na sourozence těší .. ;o)
Eva
  • 
13.11.2004 10:53:04
Ahoj, často se sem dívám, ale pořád nic nového. Už tady nikdo nechodí? Ráda bych se dozvěděla, jak se mají stejně staří prckové, jestli taky pořád bojujete s odmlouváním a protestováním atd. Do školky zatím nechodíme, ale zajímaly by mě i informace na toto téma, tak jestli se někomu chce psát, budu ráda.
Petr - Ríša
  • 
31.5.2004 23:10:52
Tak už nastal ten čas, kdy náš náš malý Ríša začal chodit do školky. Vždy jsem si myslel že to nebude žádný problém, protože ve společnosti jiných dětí byl vždy velmi rád, ale opak byl pravdou. Vůbec se mu tam nelíbylo. První den se na protest hned pokakal do gatí a když jsem se ho ptal co meli na oběd, tak mi odpověděl, že on tam stejně papat nebude. Je fakt že tam byl zatím jen čtyřikrát, ale nejak se s tím stále nemůže srovnat. Snad si časem zvykne.

Mejte se fajn Petr
Dana, Radeček 8/99, Martínek 20.5.01
  • 
19.5.2004 13:54:41
Moc to tu koukám nežije ;-), nic tu nepřibylo, tak aspoň přidám novinky - Martínka skutečně čeká školka (místečko se našlo) a mě práce, tak jsem moooc zvědavá, jak to všichni budeme zvládat. Když máme tak "šikovný" zákony, tak holt děti stráví "prázdniny" na sídlišti po školkách :-(. Co se dá dělat, o místo přijít nechci, se dvěma dětmi se o mě nikde nepoperou...

Skvělé naopak je, že se podařilo odstranit plíny. Není nic jednoduššího, než učit dítě být bez plín do termínu ;-), ale nakonec se to povedlo. Bylo to sice mírně o nervy, když mi ještě měsíc před nástupem do školky dělal v lázních z vydatné stravy 3x denně bobek do slipečků (14 dní v kuse!), ale pak se to zlomilo a je na něj spoleh. UF! To mi teda spadl kámen ze srdce! Ony se to nakonec fakt asi naučí všechny děti ;-).

Tak už jen ať jsou kluci zdraví...

Ráda si přečtu novinky i od ostatních!

Dana
Dana, Radeček 8/99, Martínek 20.5.01
  • 
18.2.2004 15:57:36
Zdravím vás všechny!

Chystáte se někdo do práce? Já jsem pořád žila v tom, že si to v práci domluvím až od září, ale pokud se budu chtít vrátit na svoje místo, tak budu muset už v květnu. Od září bych mohla dělat něco jiného, míň kvalifikovaného, co by mě sice asi víc bavilo, ale nevím ani, jak by mi to šlo...

Koukám, že už jsem v této diskusi jednou byla, bohužel se moc nezměnilo na Martínkových plínkách. Teď už jsme asi unikát, ne? Pokud ho teda posílám vyčůrat, tak přes den vydrží bez nich, ale ještě nikdy si neřekl sám :-(. Na velkou se nezadařilo ještě vůbec nikdy, může sedět na záchodě hodinu, zato jakmile po obědě dostane na spaní plínku, hned ji podělá. U staršího to bylo podobné, tak vím, že se to může zlomit ze dne na den, ale už aby to bylo. Takhle nemůže do školky, krom toho, že v té naší stejně letos už není místo. Jsem zvědavá, jak bez školky přežijeme od května do září, nebo jestli nakonec budu muset vzít to "horší" místo, kam bych nemusela už v květnu.

Držte mi palce...

Dana

Jak se žije se dvěma malými tornády si můžete přečíst v mém deníčku na www.volny.cz/vocilka
Momi + Hani a Veri 10179
3.11.2003 9:52:20
Někdy je to s nima supr,jindy nevím kde mi hlava stojí.Nejlepší je,když dělají tuli-tuli.Hani se přihrne jak vichřice,zmáčkne Verču,až ji musím krotit.Ale malá je už chudinka zvyklá,a někdy se nad tím už spolu smějí...
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 120  [Dalších 80 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.