| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1308  [Dalších 1288 >>]
néni 24998
29.1.2008 18:39:51
Nazdárek.
Leni - neboj u nás je to ještě horší - Jiřík 106cm 15 kg, Mirďa 116 cm 20 kg. Kdyby si nebyli tak podobní, tak už nikdo nepozná, že jsou dvojky :-))

Jinak zápis u nás dobrý. Klucí překvapili hlavně nás, co všechno umí. Chtěli po nás písmenka, počítání, řazení puntíků - pak jejich rozdíly. Povědět, co je na obrázku za pohádku a vyprávět jí. Jo ještě tvary a barvy , malování postavy. Byli fakt teda šikulové..... Jen, také jste tak holky lítaly s těma papírama po celé škole? Přišlo mi, že je to větší zkouška pro rodiče - co kdo umí vyplnit :-)

Tady je jedna fotečka

Kriss,Kiki 4/02 3534
28.1.2008 22:30:06
Tak to je Míša šikulka :-) Kiki v den zápisu zrovna nezářila, ale to se dalo čekat, protože ráno měla ještě teplotu :-/
Jinak míry asi 117cm a 20kg.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
27.1.2008 21:19:43
ahoj vsichni,

tak my jsme na tom uplne stejne..misa taky minuly tyden bojovala s virozou..desny horecky,pak den dobry a pak se to zase vratilo..az 39,4..desna ryma a kasel..ted od vikendu je uz lepsi a zase zacina mit energii..taky chudak skoro cely tyden lezela.

"stihla" onemocnet presne den po zkouskach na zakladku. Zkouseli jsme totiz zakladni skolu s rozsirenou vyukou jazyku,kde byly pisemny a ustni testy.Ze 125 deti brali 72 a vzali ji:)

Od zari nam to vsem zacne,co? bude to asi velka zmena...jsem na to zvedava..


preju vsem hodne zdravicka..a jak jste na tom s vahou a mirou?:) misa ma asi 111 cm a 18 kg:)asi bude nejmensi ze tridy:))
Kriss,Kiki 4/02 3534
17.1.2008 22:02:57
Ahoj všichni, tak jak jste na tom se školou? My dneska byly u zápisu. Týně se nejdřív vůbec nechtělo a že se do školy netěší, ale nakonec to zvládla. Dokonce se jí tam líbilo, včetně paní učitelky, tak jsem ráda. Jinak marodíme, teda Týna, má nějakou chřipajznu. Tři dny chudák fakt ležela, úplně vyřízená, horečky, ale teď už zlobí, takže je jí dobře :-) A co vy?
néni 24998
23.12.2007 9:51:46
Po dlouhé době sem zase nakukuji a to hlavně proto, abych vám všem popřála krásné vánoce plné hvězdiček v dětských očíček, mnoho smíchu a radosti u vánočního stromečku, tu největší kopici na světě zdraví jak pro dětičky, tak i pro vás a vaše rodiny. Ať je ten nový rok pro všechny vyjímečný. Mnoho tak šťastných okamžiků jako na fotce vám všem přeje Veri s už skoro školáky Jiříkem a Mirečkem 4/2002

Ariela4
  • 
6.9.2007 22:55:03
Tak koukám, že ještě prázdninujete?
Ariela4
  • 
26.8.2007 22:50:49
Pškný večer a krásnou noc.
Dlouho jsem tu nebyla, bylo moc práce, moc starostí. Maličké už je rok, Adélka půjde do šestky a Anes do školky. No toto letí.
Kriss,Kiki 4/02 3534
24.6.2007 23:57:25
Ahoj Veri, práce je docela v pohodě. Akorát z původní "občas odpolední" jsou tři týdně :-( Což je trochu problém kvůli hlídání. Taky peníze jsou dost ubohý, ale to jsem věděla a holt to kompenzuje manžel. Je to zlatíčko. Ale celkově mně to moc baví, kolektiv taky dobrej, spíš každej dělá svou práci a nemáme čas se nějak moc bavit.

Jinak Kiki mi teda v pohodě nepřijde, my to krásné období máme vždycky maximálně pár týdnů. Teď se zrovna vrátila z dovolené s babičkou, tak to na nás zkouší. Pořád si vše vykňourává, všude se bojí, takže jí musíme pořád asistovat... hrozně mě to vytáčí. Taky jsme se už přestěhovali do domečku a tím se obnovil problém s usínáním, protože ložnice jsou nahoře a obývák dole. No a my už byli zvyklí, že přečtem pohádku, zhasnem a nazdar a to teď neexistuje, normálně řve jak tur, že se bojí. Tak furt chodíme nahoru a dolů :-( Občas dělám něco třeba v koupelně, nebo v ložnici, abych byla blízko, ale ne zrovna s ní v posteli. Je to náročný.

Taky jsem se nějak rozepsala :-))) Takhle teda u nás.

néni 24998
21.6.2007 17:19:38
Leni - ahojky. Do práce chodím stále - je to levá, tak se to dá. Teda byla to levá. V pondělí mi to sundali, tak už můžu zase psát všema deseti. Bylo celkem utrpení něco napsat, ale nakonec jsem se to naučila i "fakovákem", tak na mě byl asi pěkný pohled, neb se kolegové chodili koukat, jak datluju i jedním - vlastně šesti prsty :-) :-) Na brusle se ale už zase klepu. Jen co se mi trošku zpevní svalíky, tak jdu na to, ale budu už chytřejší a pořídím si chrániče na zápěstí. Kluci se mezi tím naučili už hezky jezdit, tak snad už nebudu muset tak vehementně zachraňovat.

Jinak co je u vás nového. Kluci mají dnes ve školce Benátskou noc, tak jsou tam do půl desátý, ale já pro ně v osm pojedu. Bylo by to na ně dlouhý. Zítra mám dovču, tak si s nima zase pěkně užiju jeden den volna. Taky je to u vás už tak v pohodě? Tohle je tak krásný věk. Jsou fakt šikovný. Jen by mohli trošku víc poslouchat, jinak si moc chválím. Je to určitě klid před bouří, ale trvá tak krásně dlouho :-))))

A co vaši "pytlíci" . Nás celý víkend čekají závody, tak pak sem dám fotečku. Celkem jim to už jde.

Kriss - co nová práce? Já si stále strašně moc chválím, až nemůžu věřit, že jsem kápla na tak super tým. To co bylo pro mne prioritou se splnilo a doufám, že stále bude. Lituji, že jsem z původní práce neodešla dřív . Ušetřila bych si nervíky :-)))

Tak doufám, že jste všechny a všichni zdravý. Jdu povlíkat pelechy. Je u nás pěkná čína. Sice neprší, ale fouká tu vítr, jak o závod.Byla bych radši za déšť, máme to tu vše totálně vyprahlý a letos mám i pěkně hnusný kytky. Zalévám, co se dá, ale už nám dochází voda :-(. Chjo
Jsem se rozkecala - to je tím psaní deseti - to je taková balada, když nemám sádru. Myslela jsem si, že mi ta ruka shnije, než mi to sundají. No a když to sundají, tak se venku ochladí :-)
Tak už fakt mastím :-)))))))

Lenka, Míša 4.4.2002 2327
30.5.2007 20:32:56
Veru,ty jsi tedy dopadla:(doufam,ze to sroste rychle a dobre,preci jen uz nejsme nejmladsi:))drzim palecky..takze do prace ted nechodis,vid?
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1308  [Dalších 1288 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.