| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 9574  [Dalších 9554 >>]
Iva
  • 
14.6.2012 2:26:45
Mame dlouhe prazdniny, Hanko. Pro spoustu rodicu tady je to problem taky, protoze vetsine se ani o peti tydnech dovolene za rok nemuze ani zdat. Me dlouhe prazdniny vyhovuji (celkem...). Vydesila jsem se, kdyz se holky hned odpoledne po skonceni skoly zacaly hadat, vztekat... Nastesti to (skoro) preslo. Vcera jsem mela posledni den ve skole ja (ucitele maji par dnu navic) a po navratu mi holky pomohly uklidit, uvarit a pak jsme koukaly na ceske filmy, tak to uz bylo o necem jinem! :)

Blahoprejeme klukum k medajlim! A preju peknej vikend. Nina a Anika jsou na dva mesice v letnim plaveckem oddile. Anika ma treninky 3x tydne, Nina 5x tydne, k tomu jeste 1x az 2x tydne zavody. Je to planovaci zahul, ale myslim, ze je to pro ne dobry. Nejsou zadny spicky, ale je to fajn prelezitost delat neco aktivniho a "spolecenskyho" (je tam spousta deti z nasi skoly).

V patek jedeme kempovat! Uz se tesim. A v utery mam interview ohledne mista na pristi rok. Dam vam vedet. Opatrujte se. Uzijte si vyletu a dej vedet jake to tam bylo.
Hanka + 2 kluci 4981
13.6.2012 8:30:51
Jéé Ivo, to se máte, tak dlouho prázdniny.
Jen se musím přiznat, že nevím, jak bych s tím naložila, když mám jen 5 týdnů dovolené na celý rok :-))) I tak mi to dalo zabrat, rozplánovat týden od týdne, den ode dne a teď budu doufat, že to vše klapne ~;)

My se máme fajn, sice trochu hekticky, ale už se to sklidňuje, kluci donesli v pátek své poslední medaile z tohoto školního roku ... atletická všestrannost (Max stříbro, Tomík bronz). Pro Tomíka to byla jeho první medaile, tak sní chodil až do neděle na krku ~:-D

Na víkend se jedeme podívat do Ostrova u Tisé, jsou tam Tiské stěny/skály, má být krásné počasí, tak už se moc těším, že si trochu odpočineme a zrelaxujeme. Kousek od toho je Děčínský Sněžník s rozhlednou ... no jsou to místa, pro mě naprosto neznámá ...
Iva
  • 
9.6.2012 0:22:57
Dnes nam skoncila skola! Teda skolakum skoncila, ucitele maji jeste 2 dny. Simonka byla dnes naposledy na zakladce, pristi 3 roky bude v "middle school" - neco jako druhej stupen, ale je to jina skola, jsou tam zaci ze tri zakladnich skol, novi ucitele, nove povinnosti... Jsem zvedava jaky to bude. V kazdym pripade nam ted zacinaji letni prazdniny (a ja se toho trosku bojim, Nina uz dnes zacala s naladama, ktery nemusim... ~:( No snad je to jen tema vsema zmenama, snad bude lip. Jinak na pristi leto hlidam celodenni hlidani pro vsechny a bude to!!!! ~;)

Mejte se bajecne, dejte o sobe vedet
Hanka + 2 kluci 4981
25.5.2012 8:44:43
Tak to je hezkééé :-)

Já se těším na Alpy, ještě nevím, co tam teda podnikneme, ale když bude hezky, uděláme si nějakou dobrou grilovačku, jedou s námi naši kamarádi, tak to bude fajn.
Víc slavit asi nepotřebuji ~;)
Iva
  • 
25.5.2012 2:37:30
Hani ta oslava uz je za nama. Svemir nas odvezl ven a tam balony, gril, kamaradi... bylo to naprosto sokujici a moc fajn :) Ted uz jen neco malyho s rodinou, neco sladkyho kolegum a studentum do skoly - a hotovo ;)
Hanka + 2 kluci 4981
24.5.2012 8:22:36
Tak to je Ivo fajn a hlavně milé, že se nakonec o oslavy postará někdo jiný, co?
Tak ať přípravy i finální oslava dobře dopadnou !!! ~R^
Iva
  • 
23.5.2012 23:26:20
No to je fantasticky s tema Maxovyma vykonama!!! Moc gratuluju! ~g~
Preju at je tatinek brzy v poradku a vse se brzy zklidni.

Me ceka za dva dny ctyricitka, trosku me to leka, ale segra mi to velmi zpestrila - usporadala pro me oslavu o ktere jsem netusila. Nechapu jak se jim to podarilo, bylo to moc fajn :)

Mejte se bajecne, zase se ozvete
Hanka + 2 kluci 4981
23.5.2012 10:15:54
Ahojky,
taky nějak nestíhám ... konečně jsme se pustili do úpravy zahrady, pomalu budu muset začít balit kluky na příští týden na školu v přírodě, jak pak v pátek přijedou, tak jedeme do Rožnova, tam mám sraz se školou.

Do toho má teď Tomík zánět spojivek, tak snad se to brzy zahojí, manžel je nastydlý, tak leží s teplotou, dnes se chci sejít aspoň na chvíli s kamarádkama na nějaké tvoření, no nevím, co dřív.
Kolega v práci si odjel k moři, takže ještě dělám zástup, no je to veselé.

A to už nemluvím o tom, že odvezli mého taťku minulý týden do nemocnice ~a~

Až mi z toho stresu včera ráno vyskočil opar ~:(

Já tyhle hektické akce prostě nezvládám, potřebuji mít na všechno klid a ne se takto honit ~a~

Červen snad už bude klidnější. Máme v plánu jen na prodloužený víkend do Českého Švýcarska, pak v červenci na týden na Slovensko do Bojnic. Už se těším :-)

No, a ještě se musím pochlubit s Maxem, jak skvěle teď závodí ~;)
Na školním kole atletiky měl 3x 1. místo (běh 50m a 1500m a skok do dálky),
o týden později si donesl z okresních závodů zlatou medaili z běhu na 50m a stříbrnou ze skoku. Škoda, že každý mohl závodit už jen ve 2 disciplínách, myslím, že na 1500m by měl taky zlato. Je prostě nejlepší běžec na okrese a v kraji je cca na 3. místě, což je na jeho věk úžasné ~;)
Iva
  • 
15.5.2012 0:41:08
teda holky ja nic nestiham! Ve skole jsem od nevidime do nevidim a jeste si nosim hory veci na opravovani. Snad je to jen tim, ze jsem do toho spadla takhle pred koncem roku (nam konci skola 8.6.) a tak maji spoustu testu, ukolu, dohaneni... Pristi tyden by mi mely prijit na naslech dve kolegyne - szastupkyne reditele a vedouci oddeleni matematiky - protoze se uchazim o misto na pristi rok. Tahle skola se mi moc libi, budu rada, kdyz to misto dostanu. Maji ale i jine zajemce (a ti maji na rozdil ode me praxi, uz nejakou dobu uci...), no uvidime...

Jak se mate vy? Co podnikate? Ja byla o vikendu konecne zase s mou segrou (dva mesice jsme se nevidely) a jeji rodinou a bylo to moc fajn - udelali jsme si vecer ohnik, dalsi den vyslap do skal a pak vybornej obed a zmrzlina - no volnej den jak se patri!!! ~:-D

Opatrujte se a dejte vedet co podnikate a co planujete na leto. My uz mame dovolenou za sebou, ale jeste planujem nejake mensi vylety, kempovani... and to bude fajn. Rada se necemu od vas priucim...
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) 10496
4.5.2012 8:10:29
Ivo, teď jsem koukla na tu konferenci. Bohužel pozdě, ale zaujalo mě, že to bylo tady u nás!!!! Na církevním gymnáziu :-)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 9574  [Dalších 9554 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.