| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Františkovy lázně

 Celkem 1 názorů.
 Julia 
  • 

Re: Frantiskovy lazne 

(12.3.2006 19:30:58)
Mila Kato,
ja sama Vam muzu Frantiskovy Lazne jedine doporucit. Mela jsem v dobe dospivani problemy s cistami na vejcovodech a ty se opakovane objevovaly, rostly a po injekcich praskly, zpusobily jizvy na vejcovodech a tim jejich zuzeni, lekari me strasili zhorsenou plodnosti ci neplodnosti.
Po trech letech marneho snazeni otehotnet jsem se spolecne s pritelem rozhodla, ze zvolim cestu nejmensiho "zla" a na radu me gynekolozky, damy v duchodovem veku, pojedu nejdriv do Frantiskovych Lazni, az pokud lecba neude mit odezvu, tak pristoupim k drastictejsim metodam..
Byla jsem ve Frantiskovych laznich ctyri tydny, poctive absolvovala vsechny procedury (je to casove velice narocne, clovek tam lita z jednoho lazenskeho domu do druheho, svlika se jen a oblika:-), perlickove a uhlicite koupele, podvodni masaze, bahenni koupele a nasledne irigace, cviceni, plavani... Vse je tam k dispozici, po ruce a na vsechny otazky tam clovek dostane odpoved.
Dva mesice po navratu z lazni jsem byla tehotna, i kdyz toto tehotenstvi nedopadlo dobre, tak mi pani doktorka rekla, at si z toho vezmu to pozitivni, ze muzu otehotnet, at si pul roku odpocinu, posilim trochu telo a na jare at to zkusime znova..
No a prvni jarni den bude az pristi tyden a ja uz jsem ve ctvrtem mesici tehotenstvi, vsechno je v poradku a moc se tesime s partnerem na miminko, uz citim pohyby. Je mi 32 roku, nic jsme nezmeskali s tim, ze jsem se nenechala hned tlacit doktory do laparoskopii a umeleho oplodneni. proste to prislo, kdyz jsme s tim nepocitali a nestresovali se, jestli to vyjde.
Preju Vam, at Vam to taky brzo vyjde.
Jitka

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.