Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

<<Následující článek(prohlížení deníku Z ČR)

Ruská Sibiř

Autor: SavaH , 5.4.2005

Ruská Sibiř


 


Nejprve bych se chtěla omluvit, že jsem „svoje“ stránky dlouho neupravovala. Nebyl na to čas ani nálada. Teď už to snad bude lepší.


Jak někteří z Vás již vědí, tak jsem loni propadla kolu. Za loňský rok jsem ujela 3000 km – což to je nejvíce za rok za můj kratičký život.


15.1.2005 jsem jela svůj 1. letošní závod. Nevím jestli se tomu dá říkat závod. Jednalo se o poloorientační minimaraton.


Startovalo se v Bakově nad Jizerou podle startovních čísel. Jelikož jsme přijeli pozdě na prezentačku, vyfasovala jsem číslo 96 – tak jsem startovala skoro poslední.


Bylo krásné počasí, na cestě trošku bahna… Nooo trošku. Jelikož jsem zvolila špatně trasu, tak tam toho bahna bylo trošku víc.


Najela jsem celkem asi 50, z toho tak 30terénem – lesní cesty, vymyšlené cesty mezi stromy, technické sjezdily, které jsem z větší části šla pěšky, technické výjezdy, co jsem taky chodila a pak nádherná cesta po modré podél potůčku bahnem.


Umístila jsem se v předposlední desítce. Nejela jsem závodit, ale projet se. Okolí Bakova opravdu stojí za to. Komu se poštěstí vidět za jedno odpoledne Trosky, Ještěd a Bezděz.


Děkuji pořadatelům za super závod (www.bakovdevils.cz) kamarádovi Beedovi (www.beeda.net) který to se mnou objel celé i když mohl jet sám a obsadit medailovou pozici a Honzovi, že nás tam odvez.


Už teď se těším na další ročník :o)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 655 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.