Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Všechny naše deníky

  • 3 - 4 roky  (2 články)
    O jednom malém velkém zlobidlu. Které poslední dobou začalo lézt po skříních a chodit do školky.
  • Matěj  (2 články)
    O našem mimísku
  • Vojta - tajné  (7 článků)
    O tajných věcech, které se udály v naší ponuré historii
  • Vojtíšek  (18 článků)
    Je to o našem milovaném miminečku a sluníčku celé rodiny. Které pro nás znamená vše na světě.

[<<Předchozích 10] Poslední články ze všech deníků 1120 z 44 [Dalších 24 >>] 
2 roky 9 měsíců 1 týden 1 den života dítěte
 Skolka a ostatní30 až 36 měsíců

Ahoj.

Dnes je neděle 23.9.2005 a 20:35. A co se do dneska udalo.

No tak od začátku. Koncem září jsem šel opět do školky a když pro mě máma odpoledne přišla, tak jí pani učitelka řekla, že jsem na školku moc malý, že tam celé dopoledne probrečím a že máme přijít až v lednu. No proste mě tam nechtějí, že ještě nemluví a nejsem zrovna moc společenský kluk. Máma je z toho naštvaná, protože jí pořád vyprávěli, jak jsem tam hodný a že nepláču. Je to nějaké divné a já jim to říct nemůžu, protože nemluvím. Nakonec to máma umluvila na to, že chodíme do Baby klubu a že v prosinci by jsme to zkusili na těch pět dní, protože máma půjde už od ledna do práce.

Také jezdíme skoro každý týden do Prahy na Pizzu. Je to super. Protože já mám pizzu moc rád.

V sobotu 8.10. jsme byli s mámou a tetou Luckou na druhém konci města se podívat na naší horu a vyšplhali jsme až nahoru. Je tam odsud krásný rozhled na město a já se bavil. Za ten den jsme naťapali minimálně pět kilometrů, ale moc se mi to líbilo.

Další sobotu jsme byli v Praze na výstavišti na pouti a tam jsem sice brečel na mašince, ale pak jsme šli do akvária a protože máma ví, že mám rád rybička. Tak jsme tam byli skoro hodinu a koukali na žraloky, murény a jiné mořské ryby. No a včera jsem poprvé jezdil na kole. Tedy s přídavnými kolečky, ale pokud jedu z kopce, tak mi to jde, ale jinak jsem lenoch. A dneska jsme jeli s dědou, babičkou, tetou a mámou do Prahy na nákupy a už jsme koupili i nějaké dárky na Vánoce. Vybral jsem si je sám, ale já to stejně do Vánoc zapomenu a tak budu mít překvapení pod stromečkem.

Takže hezký zbytek víkendu.

Více ...
Vložil: Ferum dne 23.10.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 8 měsíců 4 týdny 1 den života dítěte
 Mala Kacenka30 až 36 měsíců

Takze konecne dobra zprava.
Dnes se tete na Slovensku narodila dcera Kacenka 2,6 kg a 48 cm.
Je malinka, ale urcite krasna. Snad nam teta posle co nejdrive nejake fotky.

Více ...
Vložil: Ferum dne 14.10.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 7 měsíců 3 týdny 6 dnů života dítěte
 Konec prázdnin a Školka30 až 36 měsíců

Konec prázdnin jsem si uzil za teplého pocasí.

Tak nastalo září a já jako hodný kluk začal chodit do školky. Chodím do třídy Berušek a moc se mi tam líbí. I když občas se to neobejde bez slzičky. Ale mám tam už i nějaké kamarády a hlavně tety jsou na mě hodné. Akorát mi vadí, že musím ráno brzy vstávat. A tak se občas stane, že ve školce usnu při obědě. Ale také je zajímavé, že ve školce jím a doma se v tom jídle vrtám.

Také jsem byl na očkování do ruky a to se mi už vůbec nelíbilo a bez slziček se to neobešlo. Ale byla tam se mnou teta Jana, máma a babička. Takže mě to během chvilky přešlo.

Hezký den.

Více ...
Vložil: Ferum dne 11.9.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 7 měsíců 2 týdny 3 dny života dítěte
 Poprvé do skolky30 až 36 měsíců

Tak jdu poprvé do školky. Vstával jsem už v sedm ráno. Babička mi připravila snídani a máma mě oblékla. Přišli jsme do školky a já byl pořád za mámou, protože na děti nejsem moc zvyklí. Ale pak jsem se už okoukal a tak šla máma domu. Já jsem si tam hrál s tetami a dětmi. Jsem podle tet introvert a že bych se mel ve školce okoukávat pomalu, ale máma si myslí, že lepší je, když si zvyknu teď než později. Máma pro mě přišla hned po obědě a už jsem se těšil domu. Ale do školky se mi druhý den nechtělo. Ale stejně jsem šel. Zatím tam chodím na pět dní v měsíci a tak to nebude tak tragické.

Více ...
Vložil: Ferum dne 1.9.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 6 měsíců 3 týdny 4 dny života dítěte
 Chata30 až 36 měsíců

Ahoj.

Tak si užívám dovolenou s tetou Helenou, Luckou a mámou. Jsme na Jesenici u Rakovníka a je to tu prima. Jezdíme na výlety do Karlových Varů 2x a pak je celkem hezké počasí a tak lítám venku s dětmi. Táta se nám stejně neozval a tak je mám a v klidu a máme super týden. Posloucháme v chatě muziku a chodíme na procházky, večer grilujeme. Je to sranda. Já spím na posteli, tety na palandě a máma na matraci na zemi.

Byla to super dovolená
Více ...
Vložil: Ferum dne 10.8.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 6 měsíců 3 týdny 1 den života dítěte
 Prázdniny30 až 36 měsíců

Ahoj.

Tak novinky. Teta Helena na Kladně potkala tátu a tak už víme, kde bydlí. Ne že by jí to řekl, ale detektivové hadr. Bydlí v Rodělově s tou paní (Kvičínská) a její dcerou a také mají kočku. Ležela na okně a pak jsme jí mi viděli na balkoně. Hlavně mu tam necháme posílat poštu, protže si jinak nic ze schránky nevybírá a ta mu už přetéká.
Jinak super je, že zítra odjíždím s tetama a mámou na dovolenou do chatky. Má být ale zima a tak doufám, že to zvládneme.
Hezké a slunečné prázdniny Vojta

Více ...
Vložil: Ferum dne 7.8.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 6 měsíců 1 týden 3 dny života dítěte
 Prázdniny30 až 36 měsíců

Ahoj.
Prázdniny si užívám suprově. Od 12 do 20 červency byly děda s babičkou a tetou Janou na dovolené v Egyptě. Prý tam na ně bylo trochu moc teplo. Ani se nedivým, když tam měly přes den skoro padesát ve stínu. Jinak se vrátili a v sobotu tam byl atentát. Takže jsme rádi, že už jsou doma.
Jinak nic nového. Táta se nám neozval, jen občas slyšíme, že ho někdo viděl s tou paní. Máma říká, že jí je to jedno, ale myslím, že je pořád na tátu naštvaná. Vlastně jí volala, ale jen jí nadával, jestli někomu nedala na něj telefon. Ani na mě se nezeptal.
Hezký den.

Více ...
Vložil: Ferum dne 26.7.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 5 měsíců 1 týden 5 dnů života dítěte
 TatíkVojtíšek 18 - 30 Měsíců

Ahoj.
 Dovolenou jsme si užili, ale asi tě nepotěším. Viděla jsem opět na vlastní oči tvého tátu s tou paní. Navíc mi ¨řekl něco, co se mě dost dotklo. Řekl mi, že tě nikdy nechtěl a nechce. Dost mě to vzalo, ale vnucovat se mu určitě nebudem. To bylo koncem května a jen po telefonu. ty jsi ho viděl naposledy začátkem prosince a asi je to tak lepší.
Od té doby o něm nic nevím a vnucovat se mu opravdu nebudu. Uvidíme jak to dopadne.
tvoje máma

Více ...
Vložil: Ferum dne 28.6.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 5 měsíců 2 dny života dítěte
 ItálieVojtíšek 18 - 30 Měsíců

Ahoj.
tak jsem se právě vrátil z dovolené v Itálii. Byli jsme v Bibione a já si to moc užíval.Ale od začátku.
Tak v sobotu 10.6.2005 jsme ve tři ráno vyjeli z domova. Řídila máma a tak jsem si v klidu spal na zadním sedadle v autosedačce a vedle seděla prababička a vedle mámi praděda. Máma řídila sama celou cestu a tak jsem v Rakousku na pardovišti snědl tři kuřecí řízky, párkrát jsme byli v zácpě, ale do Bibione jsme dojeli v 16 hodin. Našli jsme cestovku a ti nás ihned ubytovali. Bydlelei jse cca 50m od pláže, ale k moři to bylo přez celou pláž asi tak 50m. Spal jsem vedle mámy na dvojlůžku, ale kažn¨dou noc jsem se k ní skulil a tak jsme spali jen na jedné posteli. První den večer jsme si šli sednout do baru, ketý jsme měli před barákem a děda s babičnou si dali pivo a mám a Gin Fizz, který mi také moc chutnal ( cucal jsem jen brčko a citron). Spalo se nám době a hned ráno děda zaběhl do pekárny, kterou jsme měli přes ulici a koupil nám Kreosany plněné Nutelou. MŇAM. Tak tam potom pro ně chodil každý den ráno, hned jak otevřeli v 7:30. Protože jsem tam byl veliký spáč, tak jsem nechodil spát po obědě a byli jsme na pláži celé odpoledne až do večera do pěti. První den se mi u moře líbilo, ale bylo zataženo a tak jsem tam nevlezl, ale utíkali jsme před vlnama a to mě moc bavilo. Potom se mi tak nechtělo z pláže, že jsem půl cesty pro brečel. Jak máma říká, jsem Hysterka. Další den jsem už do moře vlezl, ale jen na ruce. byly velké vlny a tak jsem se bál. Ale voda byla teplá a tak jsme tam všichni blbli. Večer jsme šly do města a tam jsme oběvili autíčka, na kterých před deseti lety jezdila i teta Jana, sedl jsem si tam s babičkou a jeli jsme. Ale autíčka jsou pro děti a tak se tam babička nevešla a koukal jí zadek z autíčka. Ale bylo to super a n¨dělal jsem scény, protože se mi tam odsud nechtělo. Pak jsem tam dělal scény každý den, ale už jsem si do nich nesedl, bál jsem se. také jsme s mámou chodili dělat PIC,PIC. To byla taková hra, ve které se muselo kladívkem praštit co nejvíc buď syslů, much, myší apodobně. Ještě se mi líbili auta (hry). Tam jsem točil volantem a dělal, že jedu. A nelíbyly se mi ani takové ty hračky, které po vhození žetonu začaly jezdit a nebo se točit atd. to jsem začal brečet a chtěl hned dolu. Také jsme byly dvakrát v pizzerii na pizze a to jsem po každé mámě snědl skoro půlku velké pizzy nebö jseme si pizzu dali v krámku na pěší zóně. ta mi také moc chutnala. Ve středu jsem se také přestal bát vody a tak jsem pochopitelně z ní nechtěl. Skákali jsme ve vlnách, házeli balónem a máma s dědou si mě posílali a já skoušel plavat. Pochopitelně mi to moc nešlo, ale na dva a půl roku to šlo. také jsem rychle zjistil, že vda je slaná, ale pusu jsem stejně nezavíral. Na pláži jsem byl prý velmi hodný. Většinou jsem si tam hrál s bábovičkama a nebo jezdil autama. Byl to super týden a když se mě máma poslední den ptala jestli pojedeme domu tak jsem řekl: "NE.NE.NE" Prostě se mi tam líbilo. Cesta domů byla prima. máma to zvládla za 11 a půl hodiny i s přestávkama na jídlo.
Koupili mi tam i nějaké věci. Pantofle, které vypadají jako pejsci, traktor, balon Úžasňákovi a dres fotbalisty Nedvěda z Juventusu. Po zmrzlině jsem měl průjem, ale zase jsem pak jedl vynikající pizzu.
BYLA TO SUPER DOVOLENÁ

Více ...
Vložil: Ferum dne 18.6.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
2 roky 2 měsíce 3 týdny 4 dny života dítěte
 Asi tě nepotěšímVojtíšek 18 - 30 Měsíců

Ahoj Vojtí.
Tak v pátek 1. dubna jsme měli soud o alimenty a svěření tebe do péče. Takže tě mám v péči a výživné každý měsíc od února 2005 tisíc korun měsíčně. Byly to docela nervy, ještě teď se klepu jak si na to vzpomenu. No a po soudu jsme jeli s tvým tátou do Tesca, kde jsem ti koupila dvě videokazety Úžasňákovi a Bořka stavitele, protože ve čtvrtek 31. března jsem ti koupila na Zličíně v Elektrowordu video. A od toho dne na něm jedou pořád tvoje pohádky. Bavyli jsme se s tvým tátou a že by si tě vzal na celý den ve středu 6. dubna do zologické, dále, že nikoho nemá a že se už ani s tou známou z Tesca nestýká. A ještě o tom jak schání práci atd. Po hodině jsme se rozloučili a on zůstal na Kladně, kde bydlí. A já jela za tebou domu.
No a pak nastala středa 6. dubna. Tvůj táta mě naštval už jen tím, že tě chtěl vidět a ani se nenamáhal ozvat a pak jsem přišla k tetě Heleně Jiráskové a ta mi řekla: "Hele Vojta se ještě stýká s tou z Tesca, jak po něm jela? No Martin jel totiž včera ráno do práce a viděl je spolu jak vycházejí z nemocnice, smějou se a Vojta jí něco důležitě vyprávěl a smál se na ní, div se nerozplynul. A šly spolu na autobus." Tak že mě tvůj tatínek tímto naštval a už mu nevěřím ani nos mezi očima. Už je mi jedno jestli někoho má, protože jen tak bez důvodu by se na nás nevykašlal, ale také jsem předpokládala, že má trochu slušnosti a prostě by mi to řekl. A on ne a klidně mi lhal do očí. No asi něco bude na tom, že má raději cizí děti než vlastní. Je to hnusné to říct, ale říká to osobě on sám. Nejvíc mě mrzí, že teď mu nemůžu věřit a tak se nezlob, ale protože mi lže mu nemůžu dát jen tak na celý den tebe. Vím, že na to asi nemám právo a nebude se ti to jednou líbit, ale prostě nemám jistotu, že mi tě vrátí. Doufám, že by ti nic neudělal, ale spíš, aby tě nezbalil a někam neodvezl. Přeci jenom se jmenuješ stejně jako on.
Vojtí doufám, že mě jednou pochopíš. Nedělám to naschvál, ale když mi pořád jen lže nemůžu mu věřit a ty jsi pro mě všechno.
Tvoje máma

Více ...
Vložil: Ferum dne 10.4.2005| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 10] Poslední články ze všech deníků 1120 z 44 [Dalších 24 >>] 

Upozornění:
Dalších 9 článků v tomto výběru je soukromých (nemáte k jejich prohlížení oprávnění).
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.