Baba Jaga |
|
(16.12.2009 20:44:35) Nemuzu tady sehnat kandovane ovoce, tak dam do marokanek susene - brusinky, merunky, papaya. Ale kandovane je mekke a tohle susene dost tvrde, mam ho predtim povarit nebo zmekne pri peceni?
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
(16.12.2009 20:49:47) Nijak zvlášť nenamáčím, myslím, že by stačilo i jen to povaření v kaši. Ale nic tím nezkazíš. Já dávám hlavně sušené meruňky a ananas.
|
|
Ráchel, 3 děti |
|
(16.12.2009 20:54:04) vždycky dávám směs sušeného a kandovaného a nikdy jsem to nenamáčela ani envařila, jen přímo v té kaši trochu.
|
Baba Jaga |
|
(16.12.2009 20:55:55) Tak ja asi ty merunky necham, ty jsou docela mekke a ty brusinky namocim, jsou fakt zvejkaci. Diky moc za rady, jdu na to.
|
|
|
Mickey16 |
|
(16.12.2009 21:17:10) Já dávala akorát sušený, kandovaný vůbec... fíky, datle a brusinky, a to mi přišlo akorát, ananas a papáju bych asi uvařila v té kaši.
|
|
Mája+M(7/11) |
|
(17.12.2009 8:05:55) Já jsem nevařila a marokánky jsou perfektní!
|
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(17.12.2009 13:10:42) Já do marokánek sušené nevařím...
|
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(20.12.2009 17:27:12) taky sušené do marokének nevařím ani nemočím
|
|
|