kof |
|
(16.6.2010 11:17:06) Mám časový pres a kuře se peče hodinu a buchta 45 min. Co se stane, když to šoupnu najednou? Bude mít buchta kuřecí odér? Díky.
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(16.6.2010 11:18:59) Záleží na tom, co máš za troubu. V pravé horkovzdušné to bude v pohodě. Do jiné bych to naráz nedávala.
|
Deja |
|
(16.6.2010 11:19:33) Co je to pravá horkovzdušná trouba?
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(16.6.2010 11:25:42) To je trouba, kde je topné těleso před větrákem, tj. mimo vlastní "pečicí" prostor, a ten vhání už ohřátej vzduch do trouby. Ty nepravé, to jsou takové, kde je topné těleso normálně v troubě, ale k tomu je tam nějakej fofrník, kterej ten teplej vzduch honí po troubě.
A fakt to jde, píct buchtu a maso, doma jsme to dělali.
|
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 |
|
(16.6.2010 11:28:53) Mám troubu s oběma druhama pečení jak uvádíš.
|
|
|
|
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 |
|
(16.6.2010 11:20:16) Fakt to jde? Mám horkovzdušnou, ale nezkoušela jsem. Jen jsem pekla cukroví na několika plechách najednou ale vše bylo sladké.
|
|
|
vebalka |
|
(16.6.2010 11:21:08) Mě se do troby kuře a buchta nevejde.
|
Dáňula |
|
(16.6.2010 11:22:45) Jsem si oddechla, že nejsem jediná, komu by se to tam nevešlo. Asi pečem moc velký kuřata.
|
Rosie |
|
(16.6.2010 11:31:31) tak to kuře rozděl na dvě půlky a peč naplacato. Aspoň se ti pořádně propeče kůže a bude všude pěkně křupavá.
|
vebalka |
|
(16.6.2010 12:34:59) myslím,jako ty dvě nádoby by se tam nevešly.Nedělám dvě v jednom.
|
Rosie |
|
(16.6.2010 13:40:13) jo takhle... já myslela do jedné drážky dát pekáč s kuřetem, do druhé pekáč s buchtou...
|
|
|
|
|
|
daba+holčička |
|
(16.6.2010 11:22:05) a co to kuře přiklopit a když se upeče buchta dopéct těch 15 min na kůrčičku
|
kof |
|
(16.6.2010 11:24:48) Dík všem za reakci!!!
Pokud se tu z té ožné kombinace nehroutíte...tak to jdu prubnout. Kuře přikryji.
Dám vědět za hodinu.
(Jen ještě...normálně peču kuře hodinu, počítám, že když budou na pečení 2 produkty, půjde to pomaleji...)
Ještě jednou dík a zatím.
|
|
|
Lassie66 |
|
(16.6.2010 11:24:07) Já bych to dohromady nepekla. I kdyby buchta nenačichla, tak bych si to vsugerovala .
|
kof |
|
(16.6.2010 11:25:37) Lassi, já tu buchtu jíst nebudu.
|
Lassie66 |
|
(16.6.2010 11:57:07) Hlavně jí nedávej jíst vegetariánům
|
|
|
vendyna (Janinka + Alenka) |
|
(16.6.2010 11:29:12) Kdyby buchta načichla kuřetem, to by mi nevadilo. Ale vadilo by mi kuře načichlý buchtou
|
|
|
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 |
|
(16.6.2010 11:27:55) Mě ještě napadlo jestli je to dobrý nápad s ohledem na nastavení teploty na pečení - protože aby jsi měla kuře hotové za hodinu, tak by jsi měla (podle mých osobních zkušeností) péct na 220st. ale buchty já peče většinou na 180-190st. Takže pokud budeš péct podle buchty na méně stupňů, tak kuře nebude hovoté za hodinu, ale určitě až později, budeš muset pak přidat teplotu a péct odhaduji tak 1,5h.
|
|
Limai |
|
(16.6.2010 11:28:34) No tak já bych teda nepekla.To jsem zkusila jednou,péct dohromady maso s buchtou a ta buchta byla tak načichlá těma výparama z masa,že jsem ji nedokázala ani pozřít a skončila v popelnici.
|
|
malostranska |
|
(16.6.2010 11:34:42) Ja mam taky horkovzdusnou, ale nedelala bych to. Pokud nemas maxi troubu, kde se oboji vleze vedle sebe, tak nevim, jak bude vypadat buchta dole a zda se vubec dodela....
|
|
kof |
|
(16.6.2010 12:02:35) MOžná buchta hnusná bude...ale nebude to kuřetem...jsem nakonec vyměkla a peču zvlášť.
Myslím, že by to fakt bylo cítit.
Tak návštěva dostane drink a půl hoďky počká.
|
|
|
zerat |
|
(16.6.2010 12:11:20) Nezkoušela jsem to. Teoreticky by to myslím vadit nemělo, ale prakticky bych se bála, že jedno bude vonět druhým - i když mám ten dojem, že při pravém horkovzduchu by to fakt vadit nemělo, ale zkušenost nemám
|
zerat |
|
(16.6.2010 12:12:54) Ale napadá mě tohle - já peču vždycky kuře úplně uzavřené ve skleněné nádobě- myslím, že takhle by to bylo nic proti ničemu Příp. jde přece prohodit občas jedno nad druhým, aby se obojí rovnoměrně propeklo
|
|
|
maximin |
|
(16.6.2010 12:25:11) Delam to docela casto a vune se nemichaj. Min tyden tu byla navsteva a dostaly kolac peceny zaroven se svickovou a zadna vytka nebyla......
|
|
Magdina |
|
(16.6.2010 12:52:24) Taky tak peču běžně a v pohodě. sím vlezením do trouby- pekáč s kuřetem dám normálně na mřížku v troubě a buchtu dolů na spodek trouby. Nebo opačně- je to jedno.
|
|
Miri30 |
|
(16.6.2010 15:38:08) Dělám to normálně. Tedy v horkovzdušné troubě. Kuře nebo jiné maso je tedy v uzavřeném pekáči. Absolutně v poho, nic není ničím cítit.
|
|
|