Mišyčka a Minimišyčka |
|
(9.7.2010 9:49:44) Já bych ho načesnekovala osolila a mrskla na pekáč, děláte ho někdo jinak. Ještě okolo bych asi dala cibulku.
|
Hudba Ainur |
|
(9.7.2010 9:52:31) Jednoduše jenom sůl, máslo a citron a upéct.
|
|
X E N A |
|
(9.7.2010 9:53:26) Nečesnekovat!!!!
|
|
Vítr z hor |
|
(9.7.2010 9:56:04) Cibule + rozmarýn. Dovnitř, ven i okolo.
Podávat s touhle omáčkou:
Uvařený datle se zázvorem a česnekem, rozmixovat, chceš-li, tak dosolit nebo přidat pálivou papriku.
|
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(9.7.2010 9:56:59) rybu rozdělit na půlku, na pekáč nasypat 1kg hrubé soli a lososa položit na sůl kůží dolů a šupnout do trouby, jíme s opečeným bramborem a česnekovým dresinkem
|
zerat |
|
(9.7.2010 10:07:50) Pohleraich dělal kdysi v TV rybu ve slané krustě. Tvůj recept mi to tak nějak připomněl Vypadalo to famózně a ostatní se olizovali až za ušima
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(9.7.2010 10:25:17) Zerat, tohle mám od mojí segry a tu Ty taky znáš
|
zerat |
|
(9.7.2010 10:27:14) Já ji znám? Nakopni mě prosím, fakt nevím
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(9.7.2010 10:30:12) Marcel a Justus
|
|
Janina&2 |
|
(9.7.2010 10:30:25) no znas ;)
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(9.7.2010 10:31:02) čau segra
|
zerat |
|
(9.7.2010 10:33:13) Tak to opravdu znám njn dobrý zjištění
|
|
Janina&2 |
|
(9.7.2010 10:37:29)
ja tedy kupuju jen pulky lososa, uz to samo o sobe musim davat na sikmo na plech, aby se vesel. no a jak je na pulku, tak se z neho klestema daji vyndat skoro vsechny kosti - staci prejet prstem v te ca. polovine, kde jsou kosti a kazda kost pichne ;), ze zkusenosti je vytahuju klestema (z manzelovyho naradi)
|
zerat |
|
(9.7.2010 10:38:53) Přesně tak vykošťuje ryby manžel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Epepe |
|
(9.7.2010 9:57:56) Taky bych ho mrskla na pekáč, ale ne s česnekem, to se k němu dle mě vůbec nehodí. Pokapala bych ho olivovým olejem a obložila snítkami rozmarýnu/tymiánu a jedním dvěma kolečky citrónu/limetky. Nebo bych navrch dala krustičku ze strouhanky.
|
|
Dáša7575+Mareček(1 rok 8 mes.) |
|
(9.7.2010 10:02:02) Taky nedavam česnek,jen osolit+kolečka citronu.
|
|
zerat |
|
(9.7.2010 10:05:21) Vykostit, naporcovat a udělat se sušenými rajčaty
|
|
jitucha |
|
(9.7.2010 10:13:26) upéct v rajčatovém protlaku s olivami
|
Mišyčka a Minimišyčka |
|
(9.7.2010 10:19:55) díky, tak uvidím, co tam dám, česnek teda nechám na topinky
|
Aura04,06,11 |
|
(9.7.2010 12:05:28) Kdyz mam celeho lososa, ufiknu mu hlavu a ocas, aby se mi vesel na plech a pak dovnitr: kousky masla, morskou sul, citronovy pepr a cele snitky cerstveho kopru. Pecu nejprve zabaleneho v alobalu nebo pecicim papiru a na poslednich cca 10-15min ho odkryju. Upeceny pocitronuji a serviruji s novymi maslem mastenymi brambory a posekanym koprem. Je to mnamka
S cesnekem bacha, prerazi uplne lososi chut.
|
Cimbur |
|
(9.7.2010 12:21:32) To zní tak dobře, a my dnes máme rybí prsty
|
|
*Aida* |
|
(9.7.2010 14:34:14) Taky to tak delam, akorat dovnitr i nahoru davam kolecka citronu a snitky kopru. Pecu pozvolna v alobalu. On pusti dost stavy, tak malsla davam minimum. S novyma bramborama mnamka.
|
|
|
|
|
Cimbur |
|
(9.7.2010 12:13:41) Já bych to dělala jen na másle a trochu podlité.
|
|
marty | •
|
(9.7.2010 13:28:42) taky je dobrý na páře, do vody nasypat bylinky. k tomu brambory s bylinkovým máslem.
|
|
Marie-Ellena |
|
(9.7.2010 13:56:22) No, jestli je ještě vcelku, tak bych ho pustila zpátky do vody
|
Mišyčka a Minimišyčka |
|
(9.7.2010 15:36:51) Tak už není, udělala jsem ho s máslem a citrony, příště zkusím ty pomeranče a pak zase nějaký receptík. Byl prostě mňamózní. Měli jsme ho jen tak se zeleninou.
|
|
|
Mapik+Betka+Fili |
|
(9.7.2010 16:21:51) spatny neni ani osoleny, okminovany a rychle opeceny na masle
|
|
|