zuni |
|
(6.11.2010 10:45:07) Mám recepty na cukroví z různých evropských zemí. U žádného se ale nepíše, že by bylo vhodné nechat ho uležet jako třeba české perníčky. Jaké cukroví můžu upéct třeba už dnes a vhodně uchovat, aby o vánocích nebylo zkažené?
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(6.11.2010 10:48:04) Můžeš upéct cokoliv a strčit to do mrazáku. Dají se tam dát i dorty s krémem, bez potíží. A výhoda tohohle uložení je, že ti to rodina nesní. Já jsem poslední druhy z loňska tahala z mrazáku minulý týden, nějak jsme zešíleli a pak jsem na ně zapomněla a bylo to moc dobrý.
|
|
Teri | •
|
(6.11.2010 10:48:20) čistě hypoteticky ani prakticky bych 2 měsíce staré cokoliv nejedla
|
daba+holčička |
|
(6.11.2010 11:13:05) jo, perníčky se nakzí, ty ale zakladatelka psala, že zná
|
|
|
kreditka |
|
(6.11.2010 17:00:47) Já to mám podobně, ovšem možná by ses divila jaké produkty jíš - třeba v obchoďácích křehké teplé kaiserky no jak právě upečené, až na to že vyrobené jsou bůhví kdy někde v pekárně a obchoďák je často jen rozpéká
|
|
|