Danda*Angelička(01/06) |
|
(19.11.2010 18:55:57) Zdravím, my vaříme každý den oběd pro sebe a pro mýho parntera do práce, přítel pracuje jako truhlář u soukromníka a já pracuji v kanclu u soukromé firmě.Kolegové nejí teplé jídlo,jen já vždy vezu z domova oběd mě připadá magor, že vezu teplé jídlo,trošku se stydím A taky přiznám, každodenně vaření už mě začíná nebavit
Vaříte taky oběd do práce?
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(19.11.2010 18:58:54) ne, chodím každý den do restaurace
|
|
Monika+1+2 |
|
(19.11.2010 19:00:41) Ano nosíme a nemáme ani možnost se jít někam najíst.
|
|
Kivík |
|
(19.11.2010 19:00:42) tak když máš tu možnost, tak vař, můžeš třeba víc porcí a zmrazit nebo něco ti vydrží v lednici že si to dáš jeden den k obědu, pak druhej to necháš a 3. den to dojíš. nebudeš pak muset vařit každý den. ale jít každej den někam na oběd leze šíleně do peněz ( za hotovku s vodou u nás cca 70 - 80 kč) a nenajíst se a cpát se rohlíkama zase je dost nezdravý. já si oběd nosila když to šlo, ale v některých firmách to ani není kde ohřát.
|
Danda*Angelička(01/06) |
|
(19.11.2010 19:21:07) Ano jakmile vařím nějakou omáčku tak na dva dny, jinak třeba rizoto nebo špagety tak na den a na dva dny už to není dobrý. A u nás v práci i u přítele máme mikrovlnku a taky nemáme možnost si zajít do restaurace. Ale stejně kdybych měla možnost si zajít do restaurace, tak nechci zbytečně utrácet. Jen 3x za měsíc si zajdeme pro čínskou oběd
|
|
|
Claire4891 |
|
(19.11.2010 19:02:16) Ano, varim priteli kazdy den. V praci jim totiz zrusili stravenky (predtim chodil normalne do jidelny za stravenky), a tudiz by se to hrozne prodrazilo (jeden obed v te jidelne stoji cca 80Kc.) V jeho praci to tak dela vetsina lidi, takze se vsichni sejdou v dobe obeda v kuchynce a rozbali si svoje dozicky s jidlem
|
|
Merylin5 |
|
(19.11.2010 19:02:45) Nevařím, trefilo by mě z tý každodenní povinnosti. Chodím do restaurace.
|
|
Len |
|
(19.11.2010 19:04:41) Tim bych fakt neztracela cas a najela na anglicky system sandwiche nebo neco podobneho k obedu.
|
|
Insula |
|
(19.11.2010 19:07:14) Ne, nemám ani přestávku. Většinou.
|
|
Káťa,2 kluci |
|
(19.11.2010 19:08:19) Obvykle vařím, mám kancelář dál od centra, jsem tam dvakrát do týdne a nechce se mi trávit nemálo času cestou do restaurace. Ale u nás jíme v kanceláři všichni, někteří si dokonce vaří jídlo přímo tam...máme takové rodinné prostředí, když tam tak na plotýnce klokotá hrnec.
|
|
Bouřka |
|
(19.11.2010 19:09:36) Jo vařím. Abych nestála každý den u plotny, tak to plánuju nějak takhle: pondělí - zbytky z víkendu, v úterý studený oběd, teplá večeře, středa - zbytky z úterý. Čtvrtek - studený oběd, teplá večeře, pátek - zbytky ze čtvrtka. Je to jen teorie. Často s jídlem vařím i polévku, ta mi vydrží i na víc dní, takže nejsou studený obědy.
|
Danda*Angelička(01/06) |
|
(19.11.2010 19:27:36) To se mi líbílo jak jsi popisovala...ale jako mne by to stačilo obden teplé a pak studené, ale přítelovi ne, musí mít teplé každý den Protože každý den teplý oběd v kanclu někdy neujídám všechno
|
|
|
Inka | •
|
(19.11.2010 19:10:25) My máme jídelnu, ale manžel nemá ani možnost něco koupit. Většinou toho udělám o víkendu víc a pak to má na pondělí a úterý. Někdy má jenom bagety nebo chleby. Občas něco uvařím i v týdnu.
|
|
Tvoje horší já |
|
(19.11.2010 19:13:28) Sice ne, ale je to pěkné.
|
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 |
|
(19.11.2010 19:23:35) ano večer vaří manžel nebo já na druhý den a nebo uvařím dopoledne a on to má druhý den do práce. Výjde to o hodně levneji a má možnost si to tam ohřát a je spokojený, je velký jedlík, tak by se stejně s meniček nenajedl
|
Danda*Angelička(01/06) |
|
(19.11.2010 19:30:12) No jo to je pravda, můj přítel je taky velký jedlík a proto požaduje velkou porci
|
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 |
|
(19.11.2010 19:36:33) když jsem chodila do práce, tak jsem si taky oběd nosila, každý den teplý, ze začátku jsem byla jediná, pak se pár lidí přidalo. Nedovedu si představit den bez teplého obědu , nevadí mi ale mít víc dní po sobě stejné jídlo a manželovi taky ne
|
|
|
|
|
malaa |
|
(19.11.2010 19:25:35) Po víkendu nosíme zbytky (v práci ohříváme v mikrovlnce) a nejsem jediná, pak chodím do jídelny na blafy. Vařit bych musela v noci a to se mi nechce. Před dětmi jsem vařila i přes týden.....tehdy mě to i bavilo
|
|
Tenna /2 |
|
(19.11.2010 19:37:46) Ne. Když kdysi manžel nemíval v práci obědy, nosil si chleby a teplé jídlo jsme měli až doma. Teď má k dispozici celkem kvalitní jídelnu, tak není co řešit. Já když nemám možnost dojít si na teplý oběd, vezmu si jen něco studeného, maximálně občas si sbalím něco, co doma zbylo. Denně vařit mne nebaví, denně jsem vařila jen dětem, když byly malinké (a ani to ne stoprocentně, zamrazovala jsem.)
|
|
Horama |
|
(19.11.2010 19:41:34) U nás si někteří jídlo nosili, někteří chodili do kantýny, někteří si nechali jídlo dovážet a někteří odjížděli do restaurací. Normální mi přijde všechno kromě varianty "nejíst".
|
|
11.8MartinaEmma12 |
|
(19.11.2010 19:52:33) Manžel byl i rád, že mu dám s sebou, nemusel nikam chodit, poseděl s kolegy na kuchyňce, pokecali, v klidu pojedli a šli pracovat dál. Ale každý den teda oběd do práce nemá...
|
Evelyn1968,2děti |
|
(19.11.2010 20:08:26) Vařím teplé večeře na dva dny. Do práce spíš salát s pečivem nebo tousty, teplé jídlo si vychutnám doma v klidu. Děti chodí na obědy ve škole, ale teplé večeře mají taky rádi. Manžel má směny, tak si vezme s námi jak kdy má chuť. Teplé jídlo má v práci, i v noci. Vařím vlastně hlavně kvůli sobě.
|
|
|
Jája | •
|
(19.11.2010 20:07:23) Ne. My nemáme stravenky a v retauraci za 70-80 je na můj vkus drahé. Přítel taky nemá možnost se v práci stravovat, tak si do práce nosíme jen nějakou studenou sváču a první teplé jídlo jíme večer. Většinou vařím, někdy ale třeba jen koupenou sekanou s bramborama.
|
|
Hudba Ainur |
|
(19.11.2010 20:15:41) Ne, ohřívat si a u stolečku na chodbě konzumovat vlastní oběd si můj muž ve své pozici nemůže dovolit, takže mu maxinmálně občas udělám obloženou bagetu na svačinu, na oběd jde do restaurace. A co vím, tak ze zaměstnanců si domácí oběd nosí jen dva lidi.
|
|
Adina,kluk 08 | •
|
(19.11.2010 20:21:07) tak to máme uplně stejné.manžel je také truhlář a také si vozí z domova jídlo a v práci si ohřívá. před md jsem si někdy vozila do práce jídlo a někdy chodila s kolegy za stravenky na obědy.takže jak kdy. není na tom nic divného,delá to hodně lidí.
|
|
MÍŠA&FÍK |
|
(19.11.2010 21:48:47) Teplé jídlo mě nechává v klidu, vůbec mi neschází, v práci si dám zeleninu a toust ...většinou s tuňákem a jsem spokojená.
|
berusa |
|
(19.11.2010 22:29:20) taky varim manzelovi do prace- nemaji tam jidelnu...obcas si teda objedna pizzu nebo neco, ale to tak jednou tydne varim mu na 2 dny, ze ma to stejne jidlo treba PO,ST.....varim tak i sobe a mladsi dceri a je to OK
|
Adina,kluk 08 | •
|
(19.11.2010 22:35:01) já taky nevařím každý den.v po dojídáme sobotu,v úterý dojídáme nedeli.ve středu uvařím a je to pátku.nekdy máme i hrnec polívky na 4 dny i rizoto na 4 dny.manželovi to nevadí,tak je to v pohodě.vařit každý den by mě kleplo.
|
|
|
|
|