membri |
|
(14.12.2010 16:03:06) Ahojte holky, chtela bych vas poprosit jestli nektera nemate recept na opravdu husty vajecnak?
Dekuji za pripadne odpovedi
|
Vrťulka |
|
(14.12.2010 17:10:44) Ja delam husty vajecnak tak, ze do hrnce vyliju 2plechovky salka, pridam 4-6 zloutku, necham "ohrat"-nesmi se varit- a kdyz je to horke, pridam 3lzicky vanil. pudinku rozkvedlaneho v trosce mleka, pak rum - mnozstvi podle toho jak kdo chce. Delala jsem ho predevcirem a dneska jsem koukala, ze manzel vcera tak ochutnaval, ze je lahev skoro prazdna
|
Fous&fousek |
|
(14.12.2010 18:06:04) A není tam cítit škrob, když se to s tím pudinkem nevaří? To by mi asi vadilo.
|
|
|
magrata1 |
|
(14.12.2010 17:11:46) já myslím, že čím dýl ho zahříváš tím je hustší.
|
|
Slunce+3 |
|
(14.12.2010 18:20:30) At nezakládám nové téma,má někdo recept na domácí Beylis nevim jak se to píše
|
terapeutka |
|
(14.12.2010 19:39:22) Já jsem vždycky cca hodinu povařila neotevřené plechovky salka (2ks) ve vodě (zkaramelizují), po vychladnutí jsem to v mixéru smíchala s neslazenou tatrou a dolila rumem dle chuti. A bylo to výborné i do kafe
|
Slunce+3 |
|
(14.12.2010 21:02:44) teda super rychle a určitě výborné zkusim moooc děkuji
|
|
|
|
Hana +2 |
|
(14.12.2010 18:41:26) 6 žloutků 20 dkg cukru 1 vanilkový 1 salko 1tatra 1/4 l rumu
Nemá chybu
|
berusa |
|
(14.12.2010 18:49:07) my delame odjakziva tento a je vyborny: 6 zloutku salko tatra rum
|
|
|
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 |
|
(14.12.2010 19:04:40) kruci zenske to se nedela. nedavno jsem delala vosi uly a rumove kulicky a hrde jsem prisla domu a rikam kocourovi. vidis to nejsem alkoholik. nekoupila jsem rum, ale tumove aroma. no a ted jak to ctu, tak jsem dostala na vajecnak takovou chut, ze ten rum proste zitra koupim. Uaaaaaa
|
|
Simča, dcery *1988 a 1997 |
|
(14.12.2010 21:30:41) My děláme tento vaječňák. Když se to v té vodní lázno šlehá dlouho, je někdy tak hustý, že nejde ani z flašky... Zhoustně ale až po vychladnutí.... Simča
|
|
|