Eva + Klárka2/07 |
|
(31.12.2010 15:50:25) Ahoj, už jste někdy dělali jogurt v této pekárně? Potřebovala bych trochu poradit s postupem. Díky!
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(31.12.2010 15:54:32) Dělá ho kamarádka. Do litru biomlíka dá dvě vrchovatý lžíce jogurtu (Hollandie) a hřeje do zhoustnutí na 40°C, trvá to pár hodin, myslím, že to nechává přes noc.
|
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(31.12.2010 20:57:17) V pekárně bych ho nedělala, měla bych strach, že to přepálím a zabiju tam všechno živé. Tuhle pekárnu mám taky a nějak si nedokážu představit, na jaký program bych to dělala. V návodu by mělo být vypsané, jaké teploty a tak to používá. Jinak se to dá udělat jednoduše na topení nebo v peřinách, na internetu najdeš dost receptů, já ti neporadím, mám jogurtovač.
|
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(31.12.2010 21:49:53) Aha, tak pardon, já nemám Duplicu ale Deliccu, takže nemůžu nastavit teplotu. V Duplice to teda jde, zajímavé, tak až tahle skončí ve věčných lovištích, tak po ní budu pokukovat. Díky za tip.
|
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(31.12.2010 22:25:26) Tuhle kuchařku jsem dostala k pekárně. Měla jsem zbytečně strach, už jsem to tam nastavila, bylo to jednoduché, nalila mléko, jogurt, trochu salka a zapla to na 5 h na 44 st. Už je to hotovo, nechám to v pekárně do rána. A ztuhlo to!!!!!!!! Ještě aby dobře chutnal!
|
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 |
|
(1.1.2011 12:48:01) Dej prosím vědět jak chutnal, docela by mě to zajímalo. Měla jsem doma jogurtovač, ale ten mě teda nenadchnul a brzy šel...
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(1.1.2011 14:44:03) Dělala jsem ho 5 hodin na 44 st. Asi hodinu jsem to pak nechala v pekárně a přendala pak do plast. misky. Příště ho budu dělat ještě déle a nechám to v tom ještě uležet. A dělala jsem z Activie, příště udělám ze Selského. Dala jsem tam 2 lžičky salka, takže je dobrý.
|
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 |
|
(1.1.2011 16:11:16) Já dělávala v jogurtovači a vždycky byl buď řídký nebo gumový a to jsem dělávala ze selského nebo jiného dobrého tak mě zajímalo jestli v tomhle je dobrý. Ale samo si pekárnu kupuju spíše kvůli pečení Už se na ni hrozně těším...
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(1.1.2011 17:24:18) Dneska jsem dělala Honzovy buchty a byly luxusní!!!
|
|
|
|
|
byebye |
|
(29.8.2011 12:45:47) Ahoj, a můžu se zeptat, jak jsi nastavila ten čas 5 hodin? dneska mi pekárna přišla, zkouším jogurt a nemůžu přijít na nastevení času, mám tam jen nastavenou teplotu na 44°C. Díky L
|
IMPeek | •
|
(18.3.2012 18:13:22) Čas při kvašení nastavit nejde. Nastavuje se pouze teplota a čas se musí ohlídat...
|
|
|
|
|
|