kikina80 |
|
(9.1.2011 14:45:33) Myslíte, že můžu zmrazit goudu? Nezkoušela jste to některá, aby z toho nebylo bláto, až to rozmrazím....
|
X E N A |
|
(9.1.2011 14:47:49) Zamrazit jde všechno!
|
FialoFka |
|
(9.1.2011 15:04:23) Přesně, otázka je, co jde rozmrazit tak, aby to bylo žratelný
|
|
štěpánkaa |
|
(9.1.2011 15:44:31) zkusila jsi puding? Já jo jednou, tak vím, že v čem je škrob tak neéé. I u brambor jsem to metodou pokusu a omylu zjistila
|
|
|
AliceP. |
|
(9.1.2011 14:48:43) Tvrdy syr bezne mrazim, obvykle nastrouhany, a pak ho bez rozmrazeni sypu na pizzu nebo na testoviny pred zapecenim apod, ale nevim, jak by vypadal syrovy po rozmrazeni, to nemam vyzkousene
|
|
kikina80 |
|
(9.1.2011 15:09:52) Díky moc, asi to vezmu nejdřív zkouškou a uvidím co z toho bude. Chtěla bych namrazit plátky.
|
lesley |
|
(9.1.2011 15:29:21) Goudu nevím, ale bez problémů mrazím strouhaný eidam na pizzu a obalené plátky na smažák.
|
|
|
|
arsiela, |
|
(9.1.2011 15:40:20) Dneska jsem ji rozmrazovala na špagety,zmrazuju tvrdej sýr běžně.
|
|
štěpánkaa |
|
(9.1.2011 15:43:31) když zmrazím eidam, tak se pak dá použít max. na těstoviny nebo na rizoto - rozpéct, zapéct, ale ne samotný nebo na chleba. Takže bych byla opatrná.
|
|
Insula |
|
(9.1.2011 15:44:51) Pokud ho chceš na smažení, tak doporučuji obalit, zmrazit a pak nerozmrazovat a rovnou smažit.
|
kikina80 |
|
(9.1.2011 16:46:49) Právě, že to na smažení nechci, toho bych se nebála, pak se tepelně upraví a asi není nic poznat. Ale myslela jsem zmrazit po plátkách třeba 20dkg a pak jestli to bude poživatelný. Gouda je dost tučná, tak se toho trochu bojím. No asi to vyzkouším jen na trošce.
|
|
|
moniviky |
|
(9.1.2011 16:05:35) lze žádný problém
|
|
Beruška+J02A07T10 |
|
(9.1.2011 16:52:38) já mrazím úplně běžně, i nivu - tu už ale pak dávám jen tak na pizzu, nebo omáčky, kde se drolí, když je hodně plesnivá, když je tvarohová, dá se i normálně krájet.
Jinak tvrdej mrazím jakojkoliv úplně běžně a v pohodě
|
|
remus |
|
(9.1.2011 17:16:15) Jde to zamrazit, pokud ho pak chceš strouhat, tak strouhej ještě zmrzlý, já o používala na pečení a vaření - posyp topinek nebo rovnou obalila jako smažák.
|
|
kája+dva |
|
(9.1.2011 17:21:14) Neboj, nebude, mrazím plátky i v celku. Sýr v celku rozmrazuju v lednici, plátky vyndám, položím na linku a max za hodinu to je rozmrzlé.Smažák zamrazuju už obalený a ještě zmrzlí smažím.
|
|
Ráchel, 3 děti |
|
(9.1.2011 18:24:30) zmrazujeme, ale používám ho pak jen na strouhání - na nudle, nebo třeba do sýrové omáčky. na chleba neni nic moc
|
emteka + 2 holčičky |
|
(9.1.2011 19:38:10) když si koupíš zmraženou pizzu, tak na ní je taky mražený trvdý sýr..takže NO JASNE ))
|
|
|
Merylin5 |
|
(9.1.2011 19:47:52) Tvrdý sýr jsem mrazila, šel pak normálně dát na smažení, byl normální.
|
|
|