Habina |
|
(11.3.2011 8:21:28) Prosím neví někdo jak se připravuje masová směs na topinku. Dávali jsme si jí vždy v jedné restauraci, ta je zavřená.Moc nám chutnala. Na povrchu byla posypaná str.sýrem
|
donjamimonja |
|
(11.3.2011 8:41:21) Já dělám: vepřové nebo kuřecí maso, spíš stehna nebo krkovička, cibule, paprika, sterilovaná kapie, 1 rajče, česnek, worčestrovka, trochu sojovky, tak lžíce kečupu, může bejt chilli a feferonky
|
|
Čekatel na smazání |
|
(11.3.2011 8:44:19) Děláš mi chutě.
http://www.google.cz/#hl=cs&source=hp&biw=1916&bih=973&q=masova+smes+na+topinky&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&fp=4aa916038941b386
|
|
tinas |
|
(11.3.2011 8:46:43) Habino já dělám tuhle a zatím každému chutnala.
Vezmu rybičky v tomatě,vyklopím do misky a do toho přidám trochu kečupu. Do toho pak přidám jedny ďábelské tousty v plechovce a konzervu ananasu krájeného. Všechno smíchám a dám na topinky. Pak posypu sýrem a dám jenom pod gril rozpéct.
|
|
FialoFka |
|
(11.3.2011 8:52:31) Tak masové už jsi dostala, tak jsem pro inspiraci, co chutná u nás:
Na cibulce zpěním mleté maso a přidám k němu vymačkanou nahrubo nastrouhanou cuketu, lze i žampiony, osmahnu, přidám česnek, rajčatový protlak (nebo kečup), sůl, pepř a majoránku, kdo má rád pálivější, tak i chilli. Na topince sypu strouhaným sýrem. Když směs zbyde, uvařím rýži a promíchám - také výborná "hotovka".
|
|
*Owls* |
|
(11.3.2011 9:03:35) Experimentuj Já prostě naložím maso jako na čínu někdy s chilli, někdy třeba s na drobno nakrájenými žampiony... zkrátka jaká je zrovna chuť. Topinky dělám z chleba (šumava, kmínový - žádný tousťák nebo veka) na oleji. Na talíři to pak posypu sýrem. Je to neskutečná dobrota, to s tebou souhlasím. Dala jsi mi inspiraci, díky
|
|
|