Limai |
|
(24.3.2011 11:49:03) Děti si mají do družiny přinést kosti na výrobu náhrdelníku pro čarodějnici.Takže jsem kosti z kachny a kuřete oškrábala jak to jen šlo od veškerých zbytků a vyvařila je v několika vodách s octem,ale stejně jsou cítit jakoby hnijícím masem.Dá se ten pach nějak odstranit,a je to vůbec z hygienického hlediska přípustné,aby z kostí děti v družině něco vyráběli?
|
Chape | •
|
(24.3.2011 11:51:05) nevyvaruj to, dej to do trouby a pec to chvili, ona smrdi ta voda co je uvnitr kosti, teplem v troube to vyschne.
Za mych mladych let jsme z kosti nic nedelali, ael zase by se mi to libilo :)
|
|
KlaudieS+M+E |
|
(24.3.2011 12:00:32) No fuj Asi bych je dala do trouby upéct
|
|
Sluníčková |
|
(24.3.2011 12:17:29) my když jsme s tatínkem dělali na výstavu lebkové trofeje z lesní zvěře, tak se lebky nakládaly do kysličníku, tuším 30%, ale bacha, je to fakt silný xindl....
|
Jitusch* |
|
(24.3.2011 12:44:48) Soused - myslivec tuším vaří a pak taky v něčem louhuje,nevím přesně v čem,ale dělá to vždycky zásadně venku.Ale to jsou taky trofeje,ne ohlodané kosti od oběda Docela zajímavé nápady mají v družině.
|
|
|
Ivuljenka |
|
(24.3.2011 12:31:39) a už nevyhrabávat,že
fuj, kosti na náhrdelníku
|
Nika89 |
|
(24.3.2011 12:51:44) Náhodou já dělala s mamkou v první třídě náhrdelník z kuřecích kostiček, asi z páteře nebo odkud byly. Ale byly krásně bílý a vypadalo to hezky
|
|
|
|