Dan | •
|
(14.10.2013 10:31:55) Ahoj...koukám vlákno je už dost staré, ale třeba ještě někdo odpoví.
Jestli tu někdo opravdu aplikoval tu banánovou šlupku, česnek v octu, jaké byly výsledky? =)
Já se rozhodl pro ten česnek v octu. Akorát pár, možná blbých, otázek:
1) Když už bude česnek vyluhovaný, tak ocet vylít nebo nechat stále v něm? A kde uchovat? Dal jsem to teď na balkón, bo mi to přijde dobrej kompromis mezi ledničkou a pokojovou teplotou.
2) Bradavice mám na zápěstí, ne moc velké, ale už dlouho a ptám se, jestli z plátku česneku uříznout ještě menší kousíček, který bude přesně lícovat bradavici tak, aby se nedotkl kůže? Na jiných stránkách jsem se dočetl, že může dojít k popálení/poleptání.
3) Nechávali jste si česnek po celou noc?
Díky
|
Dan | •
|
(14.10.2013 10:33:39) Heh, tak to jsem si teď nedal =))))
Jsem si vygooglil nejspíš první stránku této diskuze starší než dva roky a nevšiml jsem si, že se dá překlikávat na novější příspěvky, jestli to nepůjde smazat, tak offtopic.
|
|
jentak | •
|
(14.10.2013 10:33:54) Česnek na té bradavici jsme nechávali klidně 2 dny i noci, pokud to nepálilo. A že to poleptalo i okolí, to jsem neřešila, to se zahojí. Uchovávala jsem sklenici ve dveřích lednice. Ale na některé bradavice platilo tohle a na jiné zas něco jiného.
|
|
|