Tvoje horší já |
|
(19.6.2011 21:07:14) Prosím, máte někdo zkušenost s elektrickým zavařovacím hrncem?
|
remus |
|
(19.6.2011 21:08:02) Máme, co potřebuješ?
|
Tvoje horší já |
|
(19.6.2011 21:09:45) Ále. Manžel se pokoušel zavařovat v normální troubě, ale šťávičky moc dobře nechytají a mám pocit, že to může být nebezpečné. Dřív jsme měli horkovzdušnou troubu a zavařovala jsem v ní všechno. Ale přestěhovali jsme se a svoji kuchyni nechali tam a tady je jen obyčejná trouba a není to ono, musím to řešit hrncem na sporáku a to se mi moc nelíbí. A je z toho spousta horka a páry. Tak uvažuju, že bychom pořídili zavařovací hrnec.
|
remus |
|
(19.6.2011 21:11:48) Jestli jsi takový maniak do zavařování jako já, tak si ho určitě pořiďte, vždycky mi všechno chytlo hned napoprvé a vejde se toho do něj hodně, sám se nahřeje, sám vypne, paráda
|
remus |
|
(19.6.2011 21:14:47)
|
remus |
|
(19.6.2011 21:15:13) Mám tuhle značku, ale o hodně let starší typ
|
Tvoje horší já |
|
(19.6.2011 21:17:38) Díky, přesně na tyto jsem se dívala, mají e-shop. Jen nemůžu pochopit, jaký rozdíl je mezi základním modelem a těmi vyššími. Nezdá se, že by uměly něco víc.
|
remus |
|
(19.6.2011 21:20:58) Myslíš těmi dražšími? Tak já to tipuju na materiál, ty dražší budou z ušlechtilé ocely, ty levnější ne, nejsou ty levnější lehčí? Ten můj z oceli tedy rozhodně není a je to předchozí typ té levnější varianty.
|
Tvoje horší já |
|
(19.6.2011 21:21:34) Jo, teď se dívám, že ty dražší mají výpustný kohout a časovač. Je ten časovač dobrá věc?
|
remus |
|
(19.6.2011 21:23:49) Časovač mají všechny a kouhout taky, ne? To musí mít, nastavíš si dobu zaváření - třeba přesnídávky 30 minut/80 stupňů, hrne se začne nahřívat, až dosáhne té teploty 80 stupňů, tak se zapne ten časovač a za 30 minut se hrnec sám vypne.
|
remus |
|
(19.6.2011 21:24:57) No jo, všechny hrnce ho nemají, tak bez něj to nekupuj, to byste to museli hlídat!
|
Tvoje horší já |
|
(19.6.2011 21:25:52) Jo tak moc díky.
|
Tvoje horší já |
|
(19.6.2011 21:32:43) Už jsem to objednala, díky.
|
remus |
|
(19.6.2011 21:57:53) No tak ať hlavně dobře slouží
|
|
|
|
|
remus |
|
(19.6.2011 21:25:49)
ten neber, určitě aby měl kohout a časovač
|
|
|
|
remus |
|
(19.6.2011 21:22:02) Jo, už to čtu, mám plastový, uvnitř s úpravou, ten dražší je ušlechtilá ocel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ter33 bez reg | •
|
(19.6.2011 21:27:09) jen s klasickým... a asi je to hliník a asi ho náš nablblý indukční sporák nepozná... takže díky moc za typ, protože potřebuju něco jiného a v troubě zavařovat neumím.
|
remus |
|
(19.6.2011 21:32:39) ter, tenhle hrnec se napájí sám přímo ze sítě, na sporák ho fakt nedávám, má plastové dno
Jinak není zač, jsem magor do zaváření, vyzkoušela jsem snad každé ovoce a makám i na zelenině
|
ter33 bez reg | •
|
(19.6.2011 21:59:52) Já jsem to pochopila ))
Taky jsem se jednou pěkně opařila. Ale netušila jsem, že něco takového vůbec existuje, jen u nás je to první o tom najít místo na skladování, tady fakt není ani mm prostoru navíc.
Letos ale rozhodně plánuju okurky, dědovi pravidelně vyžíráme spižírnu a je mi to trapný, takže jsem zatoužila opět po dvou letech po vlastních.
|
|
|
|
|