Fous&fousek |
|
(21.6.2011 13:44:44) Já ne, jen jsem si při čtení Týdne vzpomněla na svou neblahou zkušenost s restaurací U Štěpána nedaleko Sušice. Kdo tam byl, tak jí vesměs chválil, ale dostat se tam... Linka na rezervaci je neustále obsazená, navíc berou rezervace jen v určité dny a hodiny. Zkusili jsme tam jít na blind, ale neměli jsme šanci. A co vy, už jste někdy navštívili restauraci ověnčenou Pohlreichovou hvězdou?
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 13:47:01) Ano, byli jsme právě U Štěpána
|
Čekatel na smazání |
|
(21.6.2011 13:47:50) a? dobrý? Vypadalo to tam super a oba sympatičtí a kdyži si Zdenda pomlaskával, tak bych to chtěl jednou zkusit taky :)
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 13:53:54) Rozhodně to stálo za to. Když se tam dostanete, doporučuju ten jejich pupek. A určitě hamburger. A paštiku!!!
|
Čekatel na smazání |
|
(21.6.2011 13:55:15)
|
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 13:56:54) Pupek:
Biftek:
.. ale ten biftek vám udělaj ve víc hospodách dobrej, určitě bych nevynechala ten pupek :)
|
Čekatel na smazání |
|
(21.6.2011 14:00:17) Dobrá fotorecenze :-D biftek je na mně málo propečenej, já raději PUKY.
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 14:00:58) No jo, manžel taky, já radši míň :)
|
|
|
|
|
|
šatranka |
|
(21.6.2011 13:48:15) A stalo to za to?
|
Ina | •
|
(21.6.2011 13:50:21) Vím o jedné zrušené v Libni, kterou posvětil...
|
Ina | •
|
(21.6.2011 13:52:59) Pokud si požehnal i sám svoji, resp. Imperial, tak tam jsem byla často. Ovšem stížnosti jsou i u něj, kamarádka vracela svíčkovou apod. Nikdo není dokonalý.
|
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 13:54:20) Jo, Blue Point
|
Horama |
|
(21.6.2011 14:24:09) Té nepožehnal, té doporučil změny a po jeho návštěvě to bylo o něco lepší. Ale hvězdičku žádnou nedostali. Ale jsou v Libni a jsou zrušení, tak to asi bude to, co bylo míněno v příspěvku.
|
|
|
|
|
Fous&fousek |
|
(21.6.2011 13:56:38) A jak jste to dokázali? Přijde mi, že dostat se tam je nemožné.
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 13:58:22) Byli jsme tam loni (za týden to bude zrovna rok) a dokonce jsem ten termín měnila. Chce to tam volat někdy dopoledne (tuším že kolem 9), rozhodně nepsat maila a aspoň týden dopředu. Nejlépe na všední den. Byli jsme tam v úterý a kolem bylo docela místo, jsme si říkali, že ve všední den by to šlo klidně i na blint
|
Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 |
|
(21.6.2011 14:01:24) fortune docela by me zajimaly i ceny? muzu se zeptat na kolik tam vyjde treba ten pupek, pastika, zebra nebo steak?
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 14:02:55) Jo, tak takhle přesně si to nepamatuju, ale za paštiku, biftek, pupek i s přílohama (u pupku je ta brambora v ceně) a pití (já nealko, manžel asi pivo) jsme platili cca 750 i s dýškem. To dávám zpravidla 10%
|
|
|
Fous&fousek |
|
(21.6.2011 14:02:31) Tohle všechno jsem zkusila a bez úspěchu. Asi jsi měla štěsí. My tam jezdíme celkem často, tak to chci zase zkusit.
|
|
|
zerat |
|
(21.6.2011 14:00:38) Nás zaujal ten jejich autokemp, coby host se tam asi dostat není problém, ne? Nebo ubytují pod stan a pak jídlo neposkytnou, protože nemají, kde? Nebo mají i kemp vyprodaný na několik let napřed? Já bych jim asi zkusila poslat e-mail a vyčkala bych jejich odpovědi
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 14:01:32) Na emaily vůbec neodpovídali, měli jich moc, to mi pak říkala i do telefonu.
|
zerat |
|
(21.6.2011 14:04:40) A kdy jste tam teda volali, že jste se dovolali? Já jsem tam ještě volat vůbec nezkoušela - pokud tam volat budu, tak až kdybysme tam někdy opravdu chtěli jet, a to bude až nevím kdy. - protože mít možnost jet kus světa (a není to pro nás zase až tak daleko) kvůli kusu hovězího, to asi hned tak nebude Nejlepší by pro nás byla forma toho jejich ATC
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 14:06:13) Vždyť to píšu, ještě před otevíračkou, někdy kolem 9 hodiny. Už si to přesně nepamatuju, ale vím, že při otevření už nebyla šance
|
zerat |
|
(21.6.2011 14:08:49) aha, promiň, to jsem nezaregistovala
|
.ganesha. |
|
(21.6.2011 14:13:53) To se neomlouvej
|
|
|
|
|
|
|
L+2 ks |
|
(21.6.2011 14:04:23) Taky jsme byli, loni v červnu. Jeli jsme kolem a zkusili jsme. Děti spaly v autě, zázračně jsme zaparkovali hned u terasy, ve stínu. Já byla těhotná, tak se jedna rodinka smrskla, ať si sednu. Pak se vešel i chlap a postupně se probudily děti . Jídlo super , ale ten pocit, jak nad váma lidi stepujou a čekají až dojíte, nic moc.
|
|
|
|
Lída. |
|
(21.6.2011 14:19:30) Byla. Že jsou ověnčení, jsem zjistila, až když jsem brala za kliku. Dala jsem si pizzu, kterou on moc nemusí, byla dobrá. Ale já jsem dost nevybíravá
|
|
Dee Dee+2 kluci |
|
(21.6.2011 14:21:40) Byla jsem přímo v JEHO restauraci,kde vaří jako šéfkuchař. je laděná do italský kuchyně a všechno bylo čerstvý a výborný.Taky jsme si dělali s manželem legraci,že mu něco vrátíme,případně okomentujem,ale vážně to nebylo třeba.Jeho styl komunikace a humoru nemusím,ale vařit umí....
|
|
Horama |
|
(21.6.2011 14:22:01) U Štěpána to bylo fantastické, za to plánování a rezervaci delší dobu předem to stojí. Byla jsem na Slepé koleji v Boleslavi, než změnila majitele - tehdy vařili báječně, teď už to tam nemá cenu (což už taky tím pořadem "Ano, šéfe" proběhlo). A byla jsem u Šťasného hrocha - výborné. A v té restauraci v Lednici - to bylo velmi příjemné, krásně upečený a ochucený králík, na kterého ráda vzpomínám.
|
|
neznámá |
|
(21.6.2011 14:46:59) U Štěpána, ale máme stejnou zkušenost jak většina. DOstat se k nim je pomalu nemožné. Ale vaří fakt dobře.
|
|
Mája+M(7/11) |
|
(21.6.2011 16:33:17) Ne, jednak názory tohoto arogantního "pseudoboha" nesleduju a hlavně by ta restaurace určitě byla v mně nedostupné cenové kategorii
|
Lída. |
|
(21.6.2011 16:40:14) taktonakonecvyšlo, s drahotou restaurace jeho hodnocení nemá co dělat. Viděla jsem jeden jeho pořad o grilování a připadal mi jako úplně jiný člověk. Žádné povyšování, žádné nadávání. Ano šéfe je zřejmě podle scénáře, o kterém si někdo myslel, že přitáhne diváky.
|
|
|
Petra+Kačenka 4/06+Ondra 2/10 |
|
(21.6.2011 16:37:11) Byli jsme loni v létě v té resturaci u dálnice z Plzně, nevím teď název škoda. Byla tam taková výrazná servírka, věčně se smála do kamery a ty stěny z cihel, co Polreichovi tolik vadili. Měla jsem kuřecí rolku se šťouchanejma bramborama, bylo to naprosto senzační! Muž si dal nějaký maso a byli jsme oba moc spokojení.
|
|
Dana |
|
(21.6.2011 21:00:09) Navštívili jsme o prázdninách taky restauraci U Štěpána. Pěkně jim to stouplo do hlavy. Prázdná hospoda, všude rezervace, ale obsloužit nás odmítli, i když rezervace měli třeba až za hodinu. Možná dobře vaří, ale chování bylo strašný. Nikdy bych tam už nešla. Po cestě jsme našli hospůdku. Jídlo excelentní, obsluha příjemná, sice nebyli v televizi, ale všechno bylo výborné.
|
|
Ála+3 |
|
(21.6.2011 21:14:36) Byli jsme přímo v jeho Divinisu, dali jsme i řeč - jídlo drahé (cca 600/1 večeře), ale výborné. Do Imperialu chodíme občas také, všechno nám zatím moc chutnalo.
|
|
|