| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Kysané zelí - teplota

 Celkem 5 názorů.
 LaviON 


Téma: Kysané zelí - teplota 

(28.10.2011 21:12:52)
neví někdo, jaká teplota musí být minimálně, aby zelí vykysalo? zkoušel to někdo při 15 stupních a míň, co to udělá? bude to jen dlouho trvat, nebo se zkazí?
 X E N A 


Re: kysané zelí-teplota 

(28.10.2011 21:27:46)
čím je tepleji, tím dřív se vykvasí, jen se to pak musí přesunout do chladu a zarazit tak kvašení, jinak by se zkazilo...
 LaviON 


Re: kysané zelí-teplota 

(28.10.2011 22:07:55)
hm, tak mám 14 a počítám, že jak se ozimí tak míň~:(
 LaviON 


Re: kysané zelí-teplota 

(28.10.2011 23:44:42)
ve sklepě, jinam to nemám kam dát~:(
 LaviON 


Re: kysané zelí-teplota 

(29.10.2011 16:20:55)
nevejde, ale už topím ve sklepě. to bude nejdražší zelí, co budu kdy jíst

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.