bien+Kája08/08 |
|
(14.12.2011 12:35:25) mate nekdo,prosim,osvedcenej recept?
Nam je pekla vydycky babicka,ale ted v 90 letech uz si netroufa a recept si nepamatuje..nikdy si je nikam nepsala..
A my mame toto cukrovi nejradsi...
|
Lída+2 |
|
(14.12.2011 13:15:29) proč nejdřív nepoužiješ vyhledávač: http://search.seznam.cz/?aq=2&oq=pa%C5%99%C3%AD%C5%BEs&sourceid=szn-HP&thru=sug&q=pa%C5%99%C3%AD%C5%BEsk%C3%A9+ty%C4%8Dinky
|
|
Foxy |
|
(14.12.2011 14:13:40) Já dělám tyhle, jestli je to ono http://www.apetitonline.cz/recepty/5796-parizske-rohlicky.html, každý, kdo ochutná, chválí. Inspirovala jsem se a hned si jeden vytáhnu ke kafi - pekla jsem v pondělí.
|
adriM+M+N |
|
(14.12.2011 14:32:13) Delam tyto, maji vzdy uspech: http://www.mimi bazar.cz/recept.php?id=10960 mmb bez mezery
|
bien+Kája08/08 |
|
(14.12.2011 14:48:30) diky diky..jak budu u pc,kouknu na to.. My rikame parizsky tycinky orechovym tycinkam s bilkovou polevou..
A na googlu jsem nehledala,neb jsem chtela osvedceny recept,jak bylo psano i v jednom komentu..s kucharkama v jakykoli podobe nemam moc dobre zkusenosti..
|
Líza |
|
(14.12.2011 14:58:48) Oříšky/ořechy najemno umleté, cca stejné množství moučkového cukru, spojit bílkem. Akorát ten můj recept má nějakou divnou tu bílkovou polevu, takže tu ti nepíšu...
|
|
|
|
|
Eva | •
|
(14.12.2011 17:33:57) tohle je nas rodinny osvedceny recept po babicce z klasterni skoly
Parizske tycinky 25dkg ml.orechu,25 dkg cukru,1vejce poleva-1 uslehany bilek s trochou citr.stavy zahusteny asi 15dkg cukru moucky spojime v testo,vyvalime placku-ja podsypavam cukrem,potreme polevou, nakrajime na tycinky a susime v troube
|
|
Koloběžka 1. |
|
(14.12.2011 18:45:21) 1/4 kg hladké mouky 10 dkg ořechů 7 dkg cukru 24 dkg másla
Těsto se rozválí, nařeže na tyčinky, mažeme bílkovou polevou a upečeme.
Je to z roku raz dva, po babičce, prababičce ...
|
Ines | •
|
(19.12.2011 7:50:51) a stopadesátý první recept místo krému pařížská šlehačka (den předem svařit šlehačku s čokonavař, ovšem vydrží cca 24 hodin, pak jsou moc měkké)
|
|
|
|