| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hraška

 Celkem 18 názorů.
 Rozzárka 


Téma: Hraška 

(4.1.2012 21:31:01)
Máte s ní někdo zkušenost? jak chutná ve srovnání s klasickým trojobalem? Pro nezasvěcené je to směs na obalování, popř. zahušťování z hrachu.
 MÍŠA&FÍK 


Re: Hraška 

(4.1.2012 21:32:54)
Zkušenost mám jen zprostředkovanou - mé 2 kamarádky ji používají někdy od léta a jsou spokojené, zrovna nedávno jsme o tom mluvily.
 Rozzárka 


Re: Hraška 

(4.1.2012 21:37:26)
Super, díky moc, tak já to risku a zkusím objednat, já jsem na to před chvílí narazila náhodou..a docela mě to zaujalo, jen mám trošku strach jestli nebude příliš cítit chuť hrachu a dostanu to do těch svých třech masožravců~o~~t~
 Evik+Šmudla+Šmudlinka 


Re: Hraška 

(4.1.2012 21:41:52)
Mě chutná moc ~w~ Nepřijde mi, že by byla výrazně cítit po hrachu. Víc ji ale používám na zahušťování, protože smažené obalované moc nemusím.
 Rozzárka 


Re: Hraška 

(4.1.2012 21:47:25)
Děkuji, já také moc ne ale moji chlapi si v řízkách prostě libují, takže bych ráda zvolila alespoň trošku zdravější variantu:-)
Také je pravda, že teď přes zimu dost vařím zahuštěné polévky a zahušťuji buď klasicky jíškou nebo instantní rýžovou kaší a toghle mi přijde jako fajn varianta
 Evik+Šmudla+Šmudlinka 


Re: Hraška 

(4.1.2012 21:48:35)
~R^
 Liškodlak 


Re: Hraška 

(4.1.2012 21:51:19)
Dík za tip na zahuštění polévky, už nevím, co si vymejšlet, polívky vařím pořád.
Jinak kamarádka to používá na obalování řízků pro syna, který má celiakii, pochvaluje si to. Když jsem viděla cenu, usoudila jsem, že pro zdravé dítě radši budu dál obalovat ve strouhance.
 Rozzárka 


Re: Hraška 

(4.1.2012 22:25:12)
Mně to nepřijde až tak strašně drahé, výrobce na stránkách uvádí, že na 4 porce na obalení stačí 80g, balení je 250g a stojí cca 40,- takže mi to vychází tak 4 kč na porci což bych řekla že není až tak strašný, vzhledem k tomu, že chci dětem zdraví uchovat a to zrovna klasickými řízky moc nepodpoříš
 Rozzárka 


Re: Hraška 

(4.1.2012 22:27:27)
Vím, že smažení obecně není moc vhodné, ale zas nemáme řízky každý týden, jde mi i o to zahušťování polévek, popř. omáček
 Gora 


Re: Hraška 

(4.1.2012 21:54:33)
Občas jako změnu ji použijeme, chutná nám.~R^
 MÍŠA&FÍK 


Re: Hraška 

(4.1.2012 22:03:11)
nEŘÍKALY, ŽE BY TO BYLO NĚJAK EXTRA CÍTIT PO HRACHU.
 Shayla a 3 kluci 


Re: Hraška 

(4.1.2012 22:07:17)
Je výborná.
 MaTaTa 


Re: Hraška 

(4.1.2012 22:27:48)
my máme tu vanilkovou a nějak ji nepoužívám,2x jsem s ní zkazila jídlo:-((
 Rozzárka 


Re: Hraška 

(4.1.2012 22:33:53)
Vanilková mně po pravdě moc neláká, ovoce nesmažím a jiné použitíé mně na sladko nenapadá co by se u nás uplatnilo~d~
 Elíláma 


Re: Hraška 

(4.1.2012 23:00:38)
Hrašku jsem koupila na Jířáku, tam mi chutnala, ale musí se to snad fritovat nebo co, nikdy se mi to hezky neobalilo, naprd. Oni fritovali možná je to i tím. No ale na zauštění v pohó, jen mi na tom vadí jedna věc, pitomej hrách a takový prachy, je to ZLODĚJINA! ~o~~o~~o~
 Inaaa 


Re: Hraška 

(6.1.2012 13:54:36)
Doma mi to taky nikdy tak skvěle nešlo, jinak je to ok.
 Jaana2 


Re: Hraška 

(6.1.2012 19:16:44)
k těm řízkům ... na vepřový to vyzkoušený nemám ( nejíme) , ale kuřecí dělám normoš v torjobalu a nasucho na pečícím papíru v troubě ( otočit , aby měly barvu) a na konci na ně dám kousíček másla rozpustit na každý. je to ňamka
 Kopřiva Dvoudomá 


Re: Hraška 

(5.1.2012 8:33:59)
Kupuju pikantní variantu, používám občas jako pojivo pro karbanátky nebo jako obalovací těstíčko, ale většinou do polívek. Je výborná.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.