Eiwa |
|
(25.1.2012 10:19:38) Zdravím všechny kuchařky. Mám tu hlávku červeného zelí a chtěla bych ho nějak naložit. Nemáte nějaký dobrý vyzkoušený recept? Dělám s cibulí nebo křenem a chtěla bych nějakou změnu. Díky.
|
anemon |
|
(25.1.2012 11:43:16) Ladie - můžu poprosit polopaticky, jak nakládáš s křenem? Kde skladuješ a jak dlouho vydrží?
|
Eiwa |
|
(25.1.2012 12:44:56) 3 kg hlávkového zelí 1 větší křen 350g cukru 3,5dl octa 1dl oleje 1 sáček Deka zelí nakrouhat, křen nastrouhat, cibuli nakrájet promíchat, přidat cukr, ocet, olej a Deko, promíchat naskládat do sklenic, uzavřít a uložit nechat tak 3 týdny rozležet
Takhle je to v receptu. Dělám menší množství a nedávám Deko. Skladuji v lednici, ale 3 týdny to rozhodně nevydrží, manžel to spořádá mnohem dřív , takže netuším, jak dlouho to vydrží.
|
anemon |
|
(25.1.2012 14:00:26) Díky, to se jistě u nás ujme.
|
|
|
|
|