TynkaM |
|
(1.2.2012 20:26:22) Asi nějak špatně používám pánve. Neví prosím někdo,proč se mi na tuto pánev po měsíci užívání lepí maso, a taky se tam objevily vrypy, ale malé a neloupají se :-( Taky už nejde vyčistit, je stále taková zahnědlá. Teflonová pánev se mi oloupe velmi brzy. Jediné ostré co do pánví dávám je když tam vysypu mraženou zeleninu, tak nevím.
|
Hilly. |
|
(1.2.2012 20:36:22) Tuto pánev mám, jsem s ní celkem spokojená a každýmu z rodiny ji kupuju k narozeninám. Taky ji mám trochu zahnědlou, potraviny se na ni lepí víc jak ze začátku. Vrypy mám dva a velmi malé. Teflon je zase karcinogenní, no. Beru to jako daň za to, že tato pánev snad zdraví neškodí. To zahnědnutí přičítám tomu, že jsem ji jednou nechala na rozpálené plotně jen tak, bez tuku a zapomněla na ni.
|
|
Sharien |
|
(1.2.2012 20:40:11) Bohuzel je to podle mych zkusenosti normalni, vrypy teda ne, ale to napaleni. Jedine, co jsem vymyslela je, ze tam dam trochu oleje, rozpalim a pak jezdim vareckou nebo teflon obraceckou po panvi a stiram ten bordel, hodne zahraty to jde. Pak zas funguje super a casem zopakuju.
|
|
Ivuljenka |
|
(1.2.2012 21:01:37) Nemá teda GreenPan,ale jak tu píšete,pokud to není teflon a je to keramika,tak mám stejný problém...
Teflonky jsem zahodila a koupila si keramickou, je super,ale taky se mi tak jaksi přichytává a špatně čistí. Vrypy nemám. Ale jsem s ní spokojená.
Ještě s očištěním mě napadá, já to nezkoušela,ale můj otec pánve čistí zásadně tak,že je dá na plotnu,dá do pánve vařit vodu a kapku jaru, jak ta voda vře tak všechnu mastnotu a zapeklinu odstraní. Plánuju to zkusit jak budu zas něco na pánvi dělat...
|
Inaaa |
|
(1.2.2012 21:14:16) Keramickou mám taky a zdá se mi ok, některé věci se na ní ani nepřipálí.
|
|
Sharien |
|
(1.2.2012 21:15:36) Tak tohle s greenpan ani nehlo.... az pri delani bramboraku jsem si vsimla, ze jak obracim, jde to dolu tim rozpalenym olejem
|
|
|
Ivatema |
|
(1.2.2012 21:28:00) Tak mám stejnou pánev a stejný problém-když byla nová-super-i míchaná vajíčka jsem jen lehce setřela, ale teď-drhnu to houbičkou pomalu jako z normální pánve. Ještě mám skvělou Tefal na palačinky-tu používám méně a tam teda zatím po palačinkách jen setřu a je čisto. Tak kdyby byla velká taky tak dobrá-ale spíš po čase ten "teflon" jakoby vyprchá.
|
|
kreditka |
|
(1.2.2012 22:42:37) No keramickou pánev doma mám v návodu k použití jseem vyčetla že přad použitím je vhodné pánev pokaždé potřít olejem, nepoužívat žádné ostré předměty, nemýt abrasivními prostředky a po umytí opět vytřít trochou tuku - pánev mám už rok a je jak nová - zančku zpaměti nevím, jen vím že u ní byla fotka Polreicha
|
|
Léňa |
|
(19.2.2012 23:00:20) Ahojky, čtu, že je to pro vás docela záhada, přitom je to jasný! Sousta prodejců, ať už se jmenují jakkoli prodává čínské pánve(ať pod honosnými jmény) no a na nich se vytvoří i po krátkém používání rýhy, jiné zbarvení, zkrabacení a další. Já šla do pánve vyrobené v EU (alespoň malá záruka), mám doma pánve od Ceramic Blade http://www.ceramicblade.eu/cz a ty jsou v poho. Fakt na nich vařím už více jak 2 roky a pohoda. Na té keramice se nic nepřipálí, největší překvapení pro mě byl keramický hrnec, ve kterém se i guláš nepřipálí!
|
|
|